"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נכנס למסעדה בלב תל אביב, שלף סכין יפנית וניסה לגנוב את הקופה
לפי כתב האישום, הנאשם נכנס למסעדה ברחוב לילינבלום במטרה לגנוב את הקופה שהכילה כסף, ונמלט מהמקום • שוטרי תחנת לב תל אביב עצרו אותו זמן קצר לאחר מכן, וברשותו נתפסו סכין ורכוש החשוד כגנוב
סכין יפנית שנתפסה. צילום: דוברות המשטרה

נכנס למסעדה בלב תל אביב, שלף סכין יפנית וניסה לגנוב את הקופה

לפי כתב האישום, הנאשם נכנס למסעדה ברחוב לילינבלום במטרה לגנוב את הקופה שהכילה כסף, ונמלט מהמקום • שוטרי תחנת לב תל אביב עצרו אותו זמן קצר לאחר מכן, וברשותו נתפסו סכין ורכוש החשוד כגנוב

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כתב אישום הוגש בתחילת השבוע נגד תושב יהוד בן 40, לאחר שעל פי החשד ניסה לשדוד קופה ממסעדה ברחוב לילינבלום בתל אביב ואיים על עובד במקום באמצעות סכין יפנית.

על פי המשטרה, האירוע התרחש ב-3 ביוני בשעות הערב. למוקד 100 התקבל דיווח על חשוד שנמלט ממסעדה לאחר שניסה לגנוב קופה שהכילה כסף. לפי החשד, במהלך המעשה איים על אחד העובדים באמצעות סכין יפנית.

תושב יהוד שלף סכין יפנית לעבר עובד במסעדה במרכז ת"א בזמן שניסה לגנוב את הקופה %2F%2F דוברות המשטרה

שוטרי תחנת לב תל אביב שהוזעקו למקום פתחו בסריקות, ותוך דקות עצרו את החשוד. בחיפוש שנערך עליו נתפסו סכין יפנית ורכוש שעל פי החשד נגנב, בהם גם כרטיס אשראי השייך לתושב תל אביב.

מחקירת המשטרה עלה כי החשוד נכנס למסעדה במטרה לגנוב את הקופה, כשהוא מצויד בסכין ומאיים על עובד במקום. מעצרו הוארך מעת לעת בבית המשפט.

יחידת התביעות של מחוז תל אביב הגישה נגדו כתב אישום המייחס לו עבירות של הסגת גבול פלילית, החזקת נכס החשוד כגנוב, איומים, החזקת אגרופן, גניבה והחזקת כלי פריצה. לצד כתב האישום הוגשה גם בקשה למעצרו עד תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...