האלימות בישראל נמשכת: גבר בן 50 נעצר היום (שבת) בחשד שדקר אישה בבריכת כפר המכביה. גבר נוסף נעצר בחשד למעורבות באירוע.
על פי פרטים ראשוניים, האירוע החל לאחר עימות בין שני זוגות בבריכת כפר המכביה. לפי הטענות, אחד המעורבים העיר לאחר שלא לעשן במקום בשל נוכחות ילדים, ובעקבות כך התפתח ויכוח שהסלים לעימות פיזי. במהלך הקטטה, על פי החשד, אחד הגברים שלף סכין ודקר ברגלה את אשתו של המעורב השני. השוטרים שהוזעקו למקום עצרו את שני הגברים, והמשטרה פתחה בחקירת נסיבות האירוע.
>>מונדיאל 2026: לוח משחקים, תקצירים, שידורים וטבלאות<<
>>בחירות 2026 לכנסת ה-26 | סקרי מנדטים, מפת הגושים ועדכונים<<
בהודעה המלאה של דוברות המשטרה בנושא נכתב: "במוקד המשטרה התקבל היום אחר הצהריים דיווח על קטטה בבריכה ברחוב פרץ ברנשטיין ברמת גן.
שוטרי תחנת בני ברק-רמת גן ממרחב דן הגיעו למקום ועצרו שני גברים - האחד, בן 50, בחשד לדקירה, והשני, בן 32, בחשד לתקיפה. השניים הועברו לחקירה בתחנת המשטרה. אישה פונתה במצב קל, על פי גורמי הרפואה, לקבלת טיפול רפואי לאחר שנדקרה ברגלה. בזירה נתפסה סכין. הרקע לאירוע פלילי."
תגובת מועדון הספורט כפר המכביה לאירוע: "מדובר באירוע אלימות נקודתי שהתפתח בין אורחים של מנויים. צוות האבטחה של הכפר פעל באופן מיידי, השתלט על הסיטואציה תוך דקות והרחיק את כל המעורבים לאלתר. הנהלת כפר המכביה מדגישה כי כניסתם של המעורבים למתחם נחסמה לצמיתות. המועדון מגלה אפס סובלנות לכל סוג של אלימות. נמשיך לפעול בחומרה כדי לשמור על המקום בטוח ואיכותי עבור לקוחותינו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
