גבר כבן 20 נרצח באירוע ירי במאג'ר שבגליל התחתון. צילום: ללא

הנרצח ה-125 מתחילת השנה: פריד מזלבלט כבן 20 נורה למוות בגליל

צוותי מד"א העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה במזלבלט שסבל מפציעות ירי, בסופן נקבע מותו בזירה • מהמשטרה נמסר כי הרקע לאירוע פלילי וכי נסיבות האירוע נחקרות, שוטרים הגיעו לזירה ופתחו בסריקות לאיתור חשודים • מתחילת השנה נרצחו 112 בני אדם מירי בחברה הערבית

בשעה 17:31 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירדן על גבר שנפצע באירוע אלימות במע'אר. צוותי מד"א העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שבסופן נקבע מותו של גבר בשנות ה-20 עם פציעות ירי.

זירת אירוע הירי במע'אר, צילום: תיעוד מבצעי מד"א

פרמדיקים במד"א אריק שועה וחנה חני ברנס, סיפרו: "ראינו את הפצוע כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות ירי קשות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי מתקדם שכלל פעולות החייאה ממושכות אך לצערנו הרב לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

ממשטרת ישראל נמסר כי נפתחה חקירת האירוע, וכי הרקע לאירוע פלילי. השוטרים הוזנקו למקום מיד עם קבלת הדיווח, החלו בסריקות לאיתור חשודים במעשה ופתחו בחקירת נסיבות האירוע.

מארגון יוזמות אברהם נמסר כי 125 ערבים קיפחו את חייהם מתחילת שנת 2026 בנסיבות הקשורות לפשיעה ואלימות, בהם 122 אזרחים ו-3 תושבים כאשר מתוכם: 112 נורו למוות, בין הקורבנות 11 נשים / ילדות. בתקופה המקבילה אשתקד היו 105 קורבנות, מדובר בעלייה של 19% לעומת השנה שעברה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...