"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עם נשק שלוף: צפו במרדף ומעצר של גנב רכב על כביש 6
דיווח מחברת איתוראן על רכב שנגנב מהעיר בת ים ונמצא בנסיעה על כביש 6 לכיוון דרום הוביל למרדף • במהלכו נהג הרכב ניסה להימלט עד שנעצר על ידי לוחם המשמר הלאומי הדרומי של מג"ב שיצא אליו בנשק שלוף
לוחם המשמר הלאומי הדרומי של מג"ב במרדף אחר גנב הרכב. צילום: דוברות המשטרה

עם נשק שלוף: צפו במרדף ומעצר של גנב רכב על כביש 6

דיווח מחברת איתוראן על רכב שנגנב מהעיר בת ים ונמצא בנסיעה על כביש 6 לכיוון דרום הוביל למרדף • במהלכו נהג הרכב ניסה להימלט עד שנעצר על ידי לוחם המשמר הלאומי הדרומי של מג"ב שיצא אליו בנשק שלוף

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תגובה מהירה של לוחם אופנוען מהמשמר הלאומי הדרומי של מג"ב הובילה למעצר חשוד בגניבת רכב מבת ים.

עם נשק שלוף%3A צפו בשוטר על אופנוע עוצר גנב רכב בתום מרדף%2F%2F דוברות המשטרה

אתמול בבוקר (שלישי) התקבל במוקד 100 של משטרת ישראל דיווח מחברת איתוראן על רכב שנגנב מהעיר בת ים ונמצא בנסיעה על כביש 6 לכיוון דרום. עם קבלת הדיווח, לוחמי המשמר הלאומי הדרומי של מג"ב החלו בסריקות מיידיות.

במהלך הפעילות, לוחם רכוב על אופנוע זיהה את הרכב הגנוב בנסיעה וסימן לנהג לעצור. החשוד החל להימלט תוך סיכון משתמשי הדרך, והלוחם חתר למגע, ניהל מרדף אחריו ועצר את הרכב.

החשוד, בן 21, תושב הפזורה הבדואית, נעצר והועבר לחקירה בתחנת בת ים שבסיומה בית משפט השלום בתל אביב האריך את מעצרו עד ליום חמישי, בעוד החקירה נמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...