במשטרת מחוז צפון התקבלה תלונה אודות אירוע שוד ותקיפה חמורה של צעיר באזור עפולה, אשר על פי החשד פותה להגיע למפגש על ידי אחד המעורבים.
מהחקירה עולה כי בתאריך לפני כחודשיים הגיע הקורבן ברכבו לחניון תחנת הרכבת בעפולה, שם פגש באחד המעורבים שהגיע ברכב נפרד. במקביל ובתיאום מוקדם, הגיעו למקום יתר חברי החוליה והמתינו באזור. בהמשך נסעו הקורבן והחשודה לעבר צימר סמוך ליישוב ניר יפה, כאשר יתר חברי החוליה נוסעים בעקבותיהם. עם הגעתם לאזור, נכנסה החשודה לרכבו של הקורבן.
בשלב זה הגיעו יתר חברי החוליה כשהם מצוידים באלות, פתחו את דלת רכבו של הקורבן, משכו אותו בכוח מהרכב והחלו לתקוף אותו באלות בכל חלקי גופו.
עוד עולה מהחקירה כי החשודים שדדו מהקורבן טלפון נייד, ארנק ובו כ-1,000 ש"ח וחפצים נוספים, ולאחר מכן נמלטו מהמקום ברכבם. כתוצאה מהתקיפה נגרמו לקורבן חבלות בידו ובפניו והוא נזקק לטיפול רפואי.
עם סיום שלב החקירה, הגישה הפרקליטות כתב אישום לבית המשפט המחוזי נוף הגליל–נצרת נגד ארבעה נאשמים, תושב שיבלי (32) ושלושה תושבי טובא זנגריה (28, 31, 32), בגין עבירות של שוד בנסיבות מחמירות, מעשה מגונה ותקיפה הגורמת חבלה ממשית, לצד בקשה למעצרם עד תום ההליכים המשפטיים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)