"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בן 14 קרא לחבר לבוא לגינה ציבורית - ותקף אותו באלימות קשה | תיעוד
כתב אישום הוגש נגד קטין בן 14 מחולון בגין תקיפה אכזרית של קטין אחר בגינה ציבורית • על פי האישום, הנאשם איים על הקורבן ופיתה אותו להגיע לגינה שם תקף אותו • במשטרה מדגישים כי החקירה בעניינם של המעורבים הנוספים באירוע נמשכת במטרה למצות גם עימם את הדין
בן 14 נעצר לאחר שתקף קטין אחר בגינה ציבורית בחולון. צילום: דוברות המשטרה

בן 14 קרא לחבר לבוא לגינה ציבורית - ותקף אותו באלימות קשה | תיעוד

כתב אישום הוגש נגד קטין בן 14 מחולון בגין תקיפה אכזרית של קטין אחר בגינה ציבורית • על פי האישום, הנאשם איים על הקורבן ופיתה אותו להגיע לגינה שם תקף אותו • במשטרה מדגישים כי החקירה בעניינם של המעורבים הנוספים באירוע נמשכת במטרה למצות גם עימם את הדין

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

כתב אישום הוגש היום (ראשון) נגד קטין בן 14 מחולון, בגיןתקיפה אלימהשל קטין אחר בגינה ציבורית בעיר. מכתב האישום עולה כי הנאשם תכנן את התקיפה מראש, יחד עם קטינים נוספים החשודים במעורבות.

בן 14 נעצר לאחר שתקף קטין אחר בגינה ציבורית בחולון %2F%2F דוברות המשטרה

האירוע החמור התרחש ביום ראשון שעבר (3.5), אז התקבל דיווח במוקד 100 על האלימות. מחקירת המשטרה עולה כי טרם התקיפה, איים הנאשם על הקורבן כי יפגע בו. בהמשך, הוא קשר קשר עם אחרים, תכנן עימם את הגעת הקורבן לגינה הציבורית, ושם תקף אותו וגרם לו לחבלות בגופו.

תקיפה ואיומים

במסגרת החקירה נעצר החשוד המרכזי, ובהמשך שוחרר על ידי בית המשפט למעצר בית בתנאים מגבילים. כתב האישום מייחס לו עבירות של תקיפה הגורמת חבלה, איומים וקשירת קשר.

במשטרה מדגישים כי החקירה בעניינם של המעורבים הנוספים באירוע נמשכת במטרה למצות גם עימם את הדין. "משטרת ישראל רואה בחומרה אירועי אלימות, בפרט כאשר מדובר בקטינים, ותמשיך לפעול בנחישות ובמקצועיות למיצוי הדין עם המעורבים", נמסר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...