"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מהיר ועצבני: תושב הפזורה דהר במהירות של 226 קמ"ש | צפו

רוכב אופנוע תועד כשהוא מזגזג בין נתיבים, עוקף ניידות תנועה ונוהג בפראות • מבדיקת הממצאים הנהג דהר במהירות בכבישים בהם המהירות המותרת היא 80 קמ"ש • המשטרה עצרה את החשוד וחילטה את האופנוע

,עודכן
0השמעה
נהג ב-230 קמ"ש. צילום: משטרת ישראל

נהג בדרום תיעד את עצמו מסכן חיי אדם על גבי אופנוע במהירויות של עד 226 קמ״ש, מזגזג בין נתיבים ועוקף ניידות תנועה - שוטרי תחנת שגב שלום עצרו את רוכב אופנוע ותפסו את האופנוע לצורכי חילוט.

רוכב אופנוע דוהר ב-226 קמ"ש// משטרת ישראל

מבדיקת הממצאים עלה כי החשוד תיעד עצמו כשהוא נוהג במהירויות חריגות ומסכנות חיים של 226 קמ״ש, 171 קמ״ש, 170 קמ״ש ו - 179 קמ״ש, בכבישים בהם המהירות המותרת היא 80 קמ״ש ו - 90 קמ״ש לכל היותר. בנוסף, תועד כשהוא מזגזג בין נתיבים, עוקף ניידות תנועה ונוהג בפראות, תוך סיכון ממשי של עצמו ושל יתר משתמשי הדרך במספר מקרים שונים בכבישי האזור.

שוטרים הגיעו לביתו של החשוד, תושב הפזורה הבדואית בשנות ה -20 לחייו ועצרו אותו. האופנוע בו עשה שימוש נתפס לצורך המשך טיפול במסגרת החקירה וחילוטו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר