נשים שהגיעו לנפוש בחוף ביאנקיני שבצפון ים המלח הבחינו במתרחץ שלדבריהן צילם נשים בחוף ללא ידיעתן. לטענתן, לאחר שהתעמתו עמו ולקחו ממנו את הטלפון הנייד, מצאו בו תמונות של נשים מתרחצות, שלכאורה אף נשלחו לחבריו.
בעקבות האירוע, מציל החוף הזעיק את משטרת מחוז ש”י. שוטרים שהגיעו למקום לאחר קריאה למוקד 100 איתרו את החשוד, צעיר פלסטיני תושב יריחו וביצעו בדיקה ראשונית של מכשיר הטלפון שלו.
על פי הודעת המשטרה, במהלך הבדיקה בשטח לא נמצאו תמונות המעידות על עבירה, ולכן החשוד שוחרר. עם זאת, במשטרה ציינו כי בכוונתם לפנות לבית המשפט בבקשה לצו שיאפשר חיפוש מעמיק יותר במכשיר.
עוד נמסר כי לפי ממצאי הבדיקה הראשונית, הצילומים לא בוצעו בתאי השירותים. בנוסף, החשוד לא הורחק מהחוף, מאחר שלא נמצאו ראיות מספקות בשלב זה.
חוף ביאנקיני ממוקם בצפון ים המלח, באזור יהודה ושומרון, והכניסה אליו פתוחה גם לתושבים מהאזור ללא מגבלות מיוחדות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
