"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
פורט על השער: החביא פטיש בתיק גיטרה והשחית אתר ארכיאולוגי
החשוד גרם נזק לשער מתחם "קברי המלכים" במזרח ירושלים • לאחר שנעצר התברר כי הוא מפר מעצר בית
הפטיש שהוסלק בתיק הגיטרה. צילום: דוברות המשטרה

פורט על השער: החביא פטיש בתיק גיטרה והשחית אתר ארכיאולוגי

החשוד גרם נזק לשער מתחם "קברי המלכים" במזרח ירושלים • לאחר שנעצר התברר כי הוא מפר מעצר בית

,עודכן
0השמעה
[object Object]

"במסווה של גיטרה" - שוטרי מחוז ירושלים עצרו הלילה חשוד לאחר שלפי החשד גרם נזק לשער מתחם "קברי המלכים" במזרח ירושלים, כשברשותו פטיש כבד שהוסלק בתיק גיטרה.

שוטרי תחנת שלם במחוז ירושלים הגיבו הלילה לדיווח אודות מספר פורעים שהגיעו למתחם הסגור קבר המלכים, במטרה להיכנס בכוח למקום, וגרמו נזק לשער הכניסה.

מתחם קברי המלכים,צילום: צילום: יונתן זינדל/פלאש90 //

במהלך הפעילות, איתרו השוטרים חשוד (27, ירושלים) כשבידו פטיש מוסלק בתיק גיטרה, ששימש על פי החשד לניסיון הפריצה. החשוד נעצר והועבר לחקירה, במהלכה עלה כי בנוסף למעשיו, הפר מעצר בית.

קברי המלכים הוא כינוי לאחוזת קבר מפוארת מתקופת בית שני, השוכנת ברחוב צלאח א-דין במזרח ירושלים, צפונית לעיר העתיקה ולשער שכם. מסורת היהודית, שהאזכור הכתוב הראשון שלה הוא מאמצעית המאה ה-17, גורסת כי אחוזת הקבר היא קברו של כלבא שבוע, חותנו של רבי עקיבא

היום, יובא החשוד בפני בית משפט השלום בירושלים לדיון בבקשה להארכת מעצרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו