"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בעת שהגיע לביקור בעיר: תושב לוד נרצח ברהט
חקירה נפתחה בעקבות חשד לאירוע ירי בשכונה 38 בעיר רהט בו נרצח גבר בן 53 מלוד • על פי החשד הרקע לאירוע הוא פלילי
זירת האירוע ברהט. צילום: דוברות איחוד הצלה

בעת שהגיע לביקור בעיר: תושב לוד נרצח ברהט

חקירה נפתחה בעקבות חשד לאירוע ירי בשכונה 38 בעיר רהט בו נרצח גבר בן 53 מלוד • על פי החשד הרקע לאירוע הוא פלילי

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אירוע ירי נוסף התרחש הבוקר (ראשון) בעיר רהט, כשתושב לוד נורה למוות בעת ששהה בעיר. מטעם דוברות המשטרה נמסר כי חקירה נפתחה בעקבות חשד לאירוע ירי בשכונה 38 בעיר רהט, בו נפצע גבר בן 53 מלוד באורח קשה. הוא פונה מהמקום על ידי צוות מד"א, למרכז הרפואי סורוקה בבאר שבע ושם נקבע מותו.

האירוע החל בשעה 09:27, עת התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב נגב, על גבר שנפצע באירוע אלימות ברהט. חובשים ופראמדיקים של מד"א לצד עובדי איחוד הצלה, העניקו טיפול רפואי לפצוע עם פציעות חודרות בגופו.

תיעוד מעצר החשודים והאמל"ח שנתפסו ברהט בשבוע שעבר

שוטרי תחנת רהט שהוזעקו לזירה, פתחו בחקירת נסיבות האירוע, במסגרתה ביצעו סריקות ואיסוף ממצאים בזירה, לצד פעולות לאיתור חשודים מעורבים. על פי החשד הרקע לאירוע הוא פלילי.

"הגענו לפצוע וראינו שהוא מחוסר הכרה עם פציעות חודרות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים וחבישות ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ לבית החולים כשמצבו קשה ולא יציב", סיפר פאראמדיק מד"א, מאלק אבו ערארה.

רהט,צילום: דודו גרינשפן

מוחמד אלעוברה, קרים אבו שהאב ועומרי אלטורי חובשי איחוד הצלה במחוז דרום שהגיעו לזירת האירוע מסרו: "נמסר לנו כי הוא נפצע כתוצאה מאלימות. הענקנו לו סיוע רפואי בזירה ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים סורוקה להמשך קבלת טיפול רפואי כשמצבו בשלב זה מוגדר קשה".

בחודש שעבר נרצח ברהט מוכתאר אבו מדיע'ם, בנו של ראש עיריית רהט לשעבר מוכתאר עטא אבו מדיע'ם. ברקע הרצח, בשבוע שעבר פורסם כי כוחות משטרתיים פעלו במספר מקומות, בעקבות סכסוכים אלימים בין משפחות בעיר ובהכוונה מודיעינית שהתקבלה בתחנה.

נשקים ואמל"ח שנתפסו ברהט,צילום: דוברות המשטרה

בפעילות הראשונה נעצר חשוד בשכונה 25, כשברכבו נתפס אקדח מוסב, מחסניות ותחמושת. בפעילות נוספת, בין שכונה 12 לפזורת אלהוזייל, נעצר חשוד שהחזיק בתוך תיק שני אקדחים טעונים, מחסניות מסוג M-16 ותחמושת קליעית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו