פריצה לרכב בצפון תל אביב (אילוסטרציה). צילום: GettyImages

תושב חורה נעצר בחשד לפריצה לרכבים בתל אביב

שוטרי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון עצרו תושב חורה זמן קצר לאחר שעל פי החשד פרץ לשני רכבים במרכז תל אביב וגנב מהם כסף מזומן • היום הוגש נגדו כתב אישום חמור ובקשה למעצרו עד תום ההליכים

במוקד המשטרה התקבלה אתמול (שלישי) קריאה למוקד על שני רכבי יוקרה שעל פי החשד נפרצו בחניון במרכז תל אביב. שוטרי תחנת ת"א הגיעו לחניון ברחוב רוחמה והחלו בחקירה ובאיסוף ממצאים במהלכם עלה כי החשוד פרץ לרכבים תוך שהוא מחדיר כלי פריצה דרך קורת החלון ומנפץ את החלון של הרכב.

תיעוד של תושב חורה פורץ לרכבים\\ דוברות המשטרה

כלי הפריצה שנתפסו על החשוד, צילום: דוברות המשטרה

לאחר מספר שעות של פעילות חקירתית, אותר חשוד, תושב חורה בן 26, בדירת מסתור בבת ים, כשברשותו ראיות הקושרות אותו על פי החשד לביצוע הפריצות לרכבים.

החשוד נעצר והובא לחקירה בתחנת המשטרה ובסיומה נכלא. מעצרו הוארך בבית המשפט.

ניידת משטרה (ארכיון), צילום: ללא

הבוקר הוגש על ידי יחידת התביעות של מחוז תל אביב כתב אישום נגד החשוד בעבירות של פריצה ל2 רכבים, חבלה במזיד, גניבה מרכב והחזקת כלי פריצה. לצד בקשה למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...