"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נגע בגופה בזמן שרכשה במכולת: תושב ענאתא ביצע מעשים מגונים בקטינה
בחקירה כי בשלב מסוים ניגש החשוד לקטינה ותוך אמתלה החל נוגע בגופה, תוך שהכניס את ידו והחל ממשש את איבריה המוצנעים מתחת לתחתוניה
מעצר (אילוסטרציה). צילום: דוברות המשטרה

נגע בגופה בזמן שרכשה במכולת: תושב ענאתא ביצע מעשים מגונים בקטינה

בחקירה כי בשלב מסוים ניגש החשוד לקטינה ותוך אמתלה החל נוגע בגופה, תוך שהכניס את ידו והחל ממשש את איבריה המוצנעים מתחת לתחתוניה

יותם דשא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בתום חקירה שניהלה תחנת בנימין (מחוז ש"י), כתב אישום צפוי להיות מוגש בימים הקרובים נגד תושב ענאתא בן 39 שביצע מעשים מגונים בקטינה שהגיעה לרכוש מוצרים במכולת בה עובד.

החשוד נעצר לפני כשבועיים תוך הכוונה מודיעינית של איש המודיעין בתחנה, בעת פעילות בלשי המשטרה יחד עם לוחמי מג"ב איו"ש, בחשד לביצוע מעשים מגונים בקטינה.

מעשים מגונים בקטינה. ניגש לעבר הקטינה ותוך אמתלה החל נוגע בגופה (אילוסטרציה), צילום: GettyImages

מחקירת המקרה עלה כי הקטינה הגיעה למקום עבודתו באזור מגוריו כאמור, במטרה לרכוש מוצרי מכולת. עוד עלה בחקירה כי בשלב מסוים ניגש לעבר הקטינה ותוך אמתלה החל נוגע בגופה, תוך שהכניס את ידו והחל ממשש את איבריה המוצנעים מתחת לתחתוניה.

לאחר שהוארך מעצרו מעת לעת בבימ"ש צבאי, הועבר תיק החקירה לידי הפרקליטות בירושלים והיום (שלישי) ניתנה הצהרת תובע על הכוונה להגיש נגדו בימים הקרובים כתב אישום בגין מעשיו יחד עם בקשה להורות על מעצרו עד לתום ההליכים המשפטיים. בתום דיון בבימ"ש, הוארך מעצרו פעם נוספת, ב-4 ימים עד לתאריך 27.3, לטובת הכנתו והגשתו של כתב האישום האמור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...