סגן ניצב אייל שחר, מפקד תחנה במחוז חוף, נחקר אתמול באזהרה במחלקה לחקירות שוטרים (מח״ש) בחשד לניהול קשרים אסורים עם אחת השוטרות בתחנה.
בתום החקירה שוחרר שחר בתנאים מגבילים, הכוללים הרחקה מהתחנה למשך 12 ימים ואיסור יצירת קשר עם שוטרי התחנה במהלך התקופה. למרות החשדות הכבדים, הקצין מכחיש בתוקף את המיוחס לו.
גורמים בסביבתו של סנ"צ אייל שחר סבורים כי יתכן שלחקירתו יש קשר להשתתפותו בעבר בהפגנות נגד מתנגדי הממשלה. הוא מכחיש כל קשר להאשמות נגדו שהתקבלו כ"תלונה אנונימית" בשעה שאמורה היה להיות מקודם לדרגת ניצב משנה. בחקירתו הציע לחוקריו לסייע להם בחקירה על מנת לאתר את המתלונן האנונימי נגדו.
בסביבתו טוענים כי ייתכן שקרבתו לשר לבטחון לאומי והשתתפותו בעבר בהפגנות נגד הממשלה - הם אלה שהובילו לתלונה אנונימית נגדו. פרקליטו עו״ד חיים שרייבהנד מסר בתגובה: "אני בטוח שחפותו תצא לאור, אין דברים בגו וחפותו תוכח".
מפקד מרחב במחוז י-ם הורשע בקשר מיני עם פקודה
בחודש שעבר, בית משפט השלום בירושלים הרשיע את ניצב משנה אבי כהן בעבירות הפרת אמונים ושיבוש מהלכי משפט. נצ״מ כהן הורשע בכך שבעת ששימש כמפקד מרחב דוד במחוז ירושלים, הוא ניהל קשר בעל אופי מיני עם שוטרת צעירה בשירות חובה, ובהמשך אף מינה אותה לתפקיד בכפיפות אליו.
כמו כן הורשע נצ״מ כהן בכך שעם פרסום החשד למעשים, הוא מחק הודעות ותיעודים רלוונטיים ממכשיר הטלפון הנייד שלו. שלב הטיעונים לעונשו של נצ״מ כהן נקבע לחודש יולי הקרוב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

