התחזות, יצירת קשרים ושימוש בפרופיל פיקטיבי כאמצעי סחיטה. אילוסטרציה. צילום: Drazen Zigic / freepik

סוחט סדרתי: הפעיל פרופילים מזויפים ואיים להפיץ תכנים אינטימיים

כתב האישום שהוגש נגד תושב טייבה מציג דפוס של התחזות, קבלת תכנים ואיום בהפצתם אם לא ישולמו לו כספים • הנאשם לא שעה לתחינות הגברים, שחלקם אנשי משפחה או שטרם חשפו את זהותם המינית בפני סביבתם

[object Object]

פרקליטות המדינה הגישה היום (ראשון) לבית המשפט המחוזי מרכז כתב אישום נגד מוחמד מצארווה (36) מטייבה, שסחט גברים תוך איומים להפיץ תמונות וסרטונים אינטימיים שלהם.

מכתב האישום עולה כי הנאשם הפעיל פרופילים פיקטיביים ויצר קשר בעל אופי מיני עם גברים שונים. במהלך השיח ביניהם, ביקש הנאשם מהמתלוננים לשלוח לו תמונות וסרטונים אינטימיים שלהם, ולאחר מכן איים שיפיץ את החומרים ואת התכתובות אם לא יעבירו לו כסף.

הנאשם לא שעה לתחינות הגברים, ולכך שלחלקם יש משפחה או שטרם חשפו את זהותם המינית בפני סביבתם, ודרש מהם העברות של סכומים בביט. הוא הוא מאיים שיפיץ את החומרים, יגיע לביתם, ידבר ישירות עם חבריהם ובני משפחתם ואף שיפגע בהם פיזית אם לא ישלמו.

גם כשניסו המתלוננים לחסום את הנאשם, הוא המשיך לפנות אליהם ממספרים אחרים. בחלק מהמקרים הנאשם אף מימש את האיום ופרסם חלק מהחומרים. כך, סחט הנאשם מהגברים סכום כולל של 27 אלף שקל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...