נהג תושב הצפון נעצר לחקירה לאחר שנתפס כשהוא מסיע למעלה מעשרה קטינים בארגז טנדר פתוח בעיר מע’אר - בזמן שהוא נוהג ללא רישיון ובפסילה. הרכב נתפס ל-30 יום.
האירוע התרחש לפני יומיים (שני), במהלך פעילות יזומה של שוטרי המחוז הצפוני לאכיפת עבירות תנועה מסכנות חיים. במהלך הסיור הבחינו השוטרים בטנדר הנוסע ברחובות מע’אר, כשבארגז המטען עומדים יותר מעשרה קטינים - ללא אמצעי בטיחות ובסיכון ממשי לחייהם.
נהג בפסילה הסיע "למעלה מעשרה קטינים" בארגז טנדר בצפון - ונעצר // דוברות המשטרה
השוטרים סימנו לנהג לעצור, הורידו את הקטינים מארגז המטען וביצעו תשאול ראשוני. על פי המשטרה, הנהג מסר תחילה פרטים כוזבים בניסיון להסתיר את זהותו ולהכשיל את הבדיקה.
בהמשך הועבר הנהג לתחנת המשטרה יחד עם הרכב, שם התברר כי הוא נוהג ללא רישיון נהיגה מאז שנת 2021, ואף מצוי בפסילה מטעם משרד הרישוי. הרכב נתפס לתקופה של 30 ימים, ונגד הנהג נפתח תיק חקירה על ידי בוחני התנועה של מחוז צפון בגין כלל העבירות. התיק הועבר לבחינת יחידת התביעות.
במשטרה הדגישו כי ימשיכו לפעול באפס סובלנות נגד עבירות תנועה המסכנות חיי אדם, ובפרט נגד הסעת קטינים בתנאים מסוכנים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
