"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האחות שנחשדה בהתעללות בבן 3 בבית חולים שוחררה ממעצר

אירינה רימר שוחררה ממעצר לאחר שתועדה פוגעת בילד מורדם ומונשם • השופט משה סרוגוביץ' הדגיש כי “המעצר לא מקדמה על העונש על מעשיה, ככל שיוגש כתב אישום ותורשע תיענש על ידי בית המשפט”

,עודכן
0השמעה
גן ילדים, אילוסטרציה. צילום: מלני פנטון

שופט בית משפט השלום בתל אביב, משה סרוגוביץ׳, הורה לשחרר ממעצר את אירינה רימר, אחות ותיקה בבית חולים שיקומי, בת 53 מרמלה, אשר בסרטון שהגיע לידי המשטרה, לפני כשלושה שבועות נראית פוגעת בילד בן שלוש המאושפז במחלקת טיפול נמרץ ילדים כשהוא מורדם ומונשם.

במהלך הדיון טענה נציגת המשטרה כי עד כה נגבו עדויות מהרופא המטפל ומאנשי צוות נוספים בבית החולים, ובהם גם מנהל בית החולים, אשר מסרו את עמדתם ביחס לסרטון. עוד ציינה כי החשודה נחקרה רק פעם אחת עם מעצרה, וכי הפרקליטות, שמעורבת בתיק, ביקשה לבצע פעולות חקירה נוספות.

מנגד טען הסנגור כי יש לשחרר את החשודה. לדבריו, העבירה המיוחסת בוצעה לפני שלושה שבועות, וכעשרה ימים לאחר קבלת התלונה והחשודה ידעה על התלונה. עוד הדגיש כי בשלב זה כלל לא ברור באיזו עבירה תואשם רשלנות, או התעללות בקטין גרימת חבלה חמורה בחסר ישע – וכי אין מסוכנות מצידה.

השופט סרוגוביץ׳ קבע בהחלטתו כי עיין עיון מעמיק בתיק החקירה וציין כי מדובר באירוע בודד המיוחס לחשודה, המטפלת בבית חולים שיקומי. לדבריו, בסרטון היא “נראית מטפלת באגרסיביות שנראית לי לא מידתית בעליל”. עם זאת הוסיף כי “קשה בשלב זה לברר אם מדובר ברשלנות או בהפרת חובה או שהתוצאה חמורה בכל מקרה”. השופט הדגיש כי “המעצר לא מקדמה על העונש על מעשיה ככל שיוגש כתב אישום ותורשע תיענש על ידי בית המשפט”. עוד כתב כי בשלב זה שאלת עילות המעצר ועילת המסוכנות מוגבלת לחוסים חסרי ישע, וכי אין חשש לשיבוש הליכי חקירה ולכן אין מקום להותירה במעצר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר