"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הוארך מעצר האחות החשודה בפגיעה בילד מאושפז

נציג המשטרה טען במהלך הדיון: "מדובר בתיק רגיש שלא רואים כל יום" • בא כוחה של האחות טען כי לא ניסתה לטייח את החקירה וביקש להתחשב בעברה הנקי • השופטת: "קיים חשד סביר לביצוע המעשים"

,עודכן
0השמעה
בית החולים השיקומי רעות. צילום: בית חולים רעות

שופטת בית משפט השלום בתל אביב, שלי קוטין, האריכה היום בארבעה ימים את מעצרה של אירינה רימר, בת 53 מרמלה, אחות ותיקה בבית החולים השיקומי "רעות", החשודה כיפגעה בילד בן שלושהמאושפז במחלקת טיפול נמרץ ילדים כשהוא מורדם ומונשם.

הפרקליטות שמטפלות במקרים הכי נוראיים של התעללות בקטינים

במהלך הדיון טען נציג המשטרה כי עד כה נגבו שתי עדויות וכי הפרקליטות מעורבת בתיק. לדבריו, החקירה עדיין נמשכת ומדובר ב"תיק רגיש שלא רואים כל יום". עוד הוסיף כי "כל בר דעת מבין שלא ככה מתנהגים עם חסר ישע ומההתנהגות שלה נגרם נזק לקורבן".

על פי החשד, בתיעוד שהוביל לפתיחת החקירה נראית האחות כשהיא מושכת את הילד בשיער ראשו לצורך הרמתו ובהמשך מרימה את שתי רגליו באלימות. פעולה זו, כך לפי החשד, גרמה לשברים ברגלי הקטין. המשטרה ייחסה לחשודה עבירות של חבלה ברשלנות, גרימת חבלה חמורה בחסר ישע והתעללות בחסר ישע, וביקשה להאריך את מעצרה לצורך ביצוע פעולות חקירה נוספות.

מנגד, טען הסנגור כי מרשתו מסרה גרסה מלאה לאירוע וכי לא מדובר במכות שהיכתה את הילד. לדבריו, האירוע היה ידוע עשרה ימים קודם לכן, והחשודה עצמה היא שדיווחה לממונים על נפיחות ברגלי הילד. עוד ציין כי מאז שעלו החשדות נגדה לא ניסתה לשבש את החקירה או להסתיר מידע, ואף קיבלה מכתב מבית החולים על פתיחת החקירה ולא פעלה להעלים ראיות.

לדבריו, מדובר באחות שעבדה כ־15 שנים באותו מוסד רפואי ללא כל תלונה נגדה, ויש לשחררה ממעצר.

השופטת קוטין קבעה בהחלטתה כי קיים חשד סביר לביצוע המעשים המיוחסים לחשודה וכי חלק מפעולות החקירה עדיין חשופות לשיבוש, ומשכך יש הצדקה להותירה במעצר בשלב זה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר