"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
11 נרצחים במגזר בשבוע: בן 30 נורה למוות בכפר יפיע
הגבר שזהותו טרם ידועה, פונה לבית החולים במצב אנוש • זמן לא רב לאחר מכן נקבע מותו • משטרת ישראל פתחה בחקירת האירוע שמוגדר כפלילי
גבר נהרג בכפר יפיע. צילום: תיעוד מבצעי מד״א

11 נרצחים במגזר בשבוע: בן 30 נורה למוות בכפר יפיע

הגבר שזהותו טרם ידועה, פונה לבית החולים במצב אנוש • זמן לא רב לאחר מכן נקבע מותו • משטרת ישראל פתחה בחקירת האירוע שמוגדר כפלילי

עידן אבני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רצף האירועים הפליליים במגזר הערבי לא נעצר גם היום. גבר כבן 30 נורה למוות באירוע אלימות בכפר יפיע.

זירת הרצח בסוואעד חמירה סמוך לשפרעם%2F דוברות המשטרה

הגבר שזהותו טרם ידועה, פונה לבית החולים במצב אנוש, זמן לא רב לאחר מכן נקבע מותו. משטרת ישראל פתחה בחקירת האירוע שמוגדר כפלילי. השוטרים הוזנקו למקום האירוע, החלו בסריקות לאיתור חשודים בירי ופתחו בחקירת נסיבות המקרה.

פראמדיק מד״א יוסרי עואודה סיפר: ״כשהגענו למקום ראינו פצוע במצב אנוש, עם פציעות חודרות בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה קריטית מדי ונאלצנו לקבוע את מותו במקום״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...