"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרוג ושני פצועים, כולל נער בן 13, בפיצוץ רכב בקריית ים

שוטרי תחנת זבולון פתחו בחקירת הפיצוץ שאירע בלב שכונת מגורים בעיר • עוברי אורח רבים הגיעו במהירות לזירה שבה נראו הגברים הפצועים לצד הרכב שהתפוצץ, וניסו להגיש להם עזרה ראשונית

,עודכן
0השמעה
רכב התפוצץ בקריית ים. צילום: ללא

אדם אחד נהרג ושניים אחרים נפצעו הערב (רביעי) בדרגות פציעה שונות בפיצוץ רכב ברחוב האצל בקריית ים. הרקע לאירוע פלילי - כוחות המשטרה והרפואה הגיעו לזירה ופינו את הפצועים לבית החולים בחיפה.

זירת פיצוץ הרכב בקריית ים // ללא קרדיט

אל בית החולים רמב"ם הובהלו שני פצועים: נער כבן 13 במצב קשה, עם חבלה רב מערכתית, מורדם ומונשם, וגבר כבן 30 במצב קשה, בהכרה, עם חבלה רב מערכתית. מותו של הפצוע השלישי, גבר כבן 40 שהגיע לבית החולים במצב אנוש תוך פעולות החייאה, נקבע בבית החולים.

זירת פיצוץ הרכב בקריית ים,צילום: דוברות מד"א

שוטרי תחנת זבולון פתחו בחקירת הפיצוץ שאירע בלב שכונת מגורים בעיר. עוברי אורח רבים הגיעו במהירות לזירה שבה נראו הגברים הפצועים לצד הרכב שהתפוצץ וניסו להגיש להם עזרה ראשונית.

חובש רפואת חירום במד"א סיפר: "כשהגענו לזירה הייתה המולה רבה. ראינו את הרכב כשהוא מעלה עשן וסביבו שכבו 3 פצועים. גבר כבן 40, היה מחוסר הכרה, עם חבלה רב מערכתית קשה, העלנו אותו אל ניידת הטיפול הנמרץ ומיד התחלנו בפינוי דחוף לבית החולים כשמצבו אנוש תוך שאנו מבצעים בו פעולות החייאה. נער כבן 13 היה בהכרה מלאה עם חבלות קשות, הרדמנו והנשמנו אותו. וגבר נוסף כבן 30, היה בהכרה מלאה גם עם עם חבלות קשות, פנינו את שניהם במהירות לבית החולים כשמצבם מוגדר קשה".

מבית החולים רמב"ם נמסר: "אל חדר ההלם בבית החולים רמב"ם הובאו לפני זמן קצר 3 נפגעים מזירת הפיצוץ בקריית ים: גבר הרוג, נפגע שני, גבר בשנות ה-30 לחייו ונער כבן 13 (כך על פי גורמי ההצלה). הם סובלים מפגיעות רב-מערכתיות ומצבם מוגדר קשה מאד. הם עתידים לעבור סדרת טיפולים והערכות רפואיות שלאחריהם יוחלט על המשך הטיפול. זהותם אינה ידועה לפי שעה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר