טעות בזיהוי הובילה למעצר: אזרח מסר בטעות חומר החשוד כסם לקצין פיקוח של יחידת “צור” ונעצר.
במהלך פעילות פיקוח מבצעית שהתקיימה אתמול (ראשוןI, של קצין מיחידת “צור” בעיר בני ברק, הגיע הקצין לבניין בעיר במסגרת פעילות שוטפת של היחידה.
עם הגעתו למקום, פנה אליו אזרח ששהה בכניסה לבניין, שאל אם הוא האדם שאותו חיפש, ומסר לידיו מספר שקיות המכילות חומר החשוד כסם. זמן קצר לאחר מכן, משהבין כי מסר את החומר לאדם שאינו יעדו, נמלט האזרח מהמקום.
בזירה נצפה אזרח נוסף, שעל פי החשד היה היעד המקורי לקבלת החומר. קצין הפיקוח והבילוש עיכב את החשוד עד להגעת כוח משטרה למקום, והוא נלקח לחקירה בתחנת המשטרה.
לדברי סגן גונדר יהודה אהרוני, מפקד יחידת “צור”: ״נוכחות קציני הפיקוח והבלשים של חטיבת חלופות הכליאה והפיקוח בשטח מייצרת הרתעה ומובילה למניעת עבירות גם מעבר לאכיפת צווי הפיקוח עצמם. המקרה הזה הוא דוגמה לכך שהפעילות שלנו משפיעה על המרחב הציבורי, מסייעת באכיפת החוק ותורמת לביטחון הציבור״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)