המשטרה עצרה תושב נתניה, דולב קרקולי בן 30, בחשד שהוא זייף את מד הקילומטר ברכב כדי למכור אותו ולאחר שהקונה גילה זאת קרקולי הצית את הרכב. הוא חשוד בעבירה של הצתת רכב מנועי במזיד.
קרקולי הובא לדיון בבית משפט השלום בפתח תקווה בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו. טוען המשטרה, רס"ב יניב הינדי, אמר בדיון: "מדובר בחשוד שהצית את הרכב של המתלונן. המתלונן קנה רכב מהחשוד וגילה כי זייפו את הקילומטראז'. הוא פנה לחשוד והחשוד הכחיש. המתלונן טען שהוא יפנה למשטרה. עולה כי החשוד ביחד עם אחרים הגיעו והציתו את הרכב".
השופט אריאל סלטו קבע בהחלטתו: "עיינתי בחומר החקירה ואני סבור כי קם חשד סביר הקושר את החשוד לעבירות המיוחסות לו. שוכנעתי כי קיימת עילת מעצר. עם זאת, הגעתי לכלל מסקנה, כי ניתן להסתפק בחלופת מעצר ראויה". השופט ציין כי קרקולי נעדר עבר פלילי וכי הוא מנהל אורח חיים נורמטיבי ולכן קבע כי הוא יהיה במעצר בית למשך 5 ימים. במשטרה ממשיכים לחקור את המקרה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
