חשד: בן זוגה של זמרת מוכרת תקף שורד שבי במועדון בת"א

על פי ממצאי החקירה הראשוניים, שורד השבי הגיע למועדון וניסה להיכנס למקום, אך לא הורשה לעשות זאת • זמן קצר לאחר מכן התפתחה בזירה תקרית אלימה, שבמהלכה הותקף, על פי החשד, בידי בן זוגה של הזמרת, שנכח במקום

מועדון (ארכיון). צילום: GettyImages

אירוע חריג במועדון בתל אביב: במשטרה נבדק חשד כי בן זוגה של זמרת מוכרת תקף שורד שבי ששוחרר בעסקה האחרונה במועדון רוטשילד 33 בעיר הלילה (בין שבת לראשון). שורד השבי הגיש עדות במשטרה, והחקירה נמצאת בראשיתה.

על פי ממצאי החקירה הראשוניים, שורד השבי הגיע למסיבה פרטית וניסה להיכנס, אך סורב. זמן קצר לאחר מכן התפתחה בזירה תקרית אלימה, שבמהלכה הותקף, על פי החשד, בידי בן זוגה של הזמרת שנכח במקום. 

קטטה במועדון בנמל תל אביב (ארכיון) // השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

שורד השבי סיפר בתחנת המשטרה: "הגעתי למועדון, ניסיתי להיכנס, בן הזוג של הזמרת לא נתן לי, החל ויכוח - ואז הוא תקף אותי".

כניסה למועדון (ארכיון), צילום: .

עוד עולה מהחקירה כי על פי החשד במהלך העימות הותקף גם מבלה נוסף, המוכר כמקורב לשורד השבי, שנכח במועדון. כאשר שורד השבי ניסה להתערב ולחלץ את חברו - הוא עצמו הותקף. במשטרה בוחנים כעת את נסיבות האירוע, את חלקם של המעורבים ואת השתלשלות הקטטה, במסגרת חקירה שנמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר