"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ראש ארגון הפשע שלום דומרני שוחרר למעצר בית
דומרני ימתין בביתו עד לדיון שיתקיים בבית המשפט העליון בעקבות ערעור עורכי דינו • "המשטרה ירדה מהעץ שלא היה קיים מעולם", נמסר מטעם פרקליטו
שלום דומרני (ארכיון). צילום: דוד גרינשפן

ראש ארגון הפשע שלום דומרני שוחרר למעצר בית

דומרני ימתין בביתו עד לדיון שיתקיים בבית המשפט העליון בעקבות ערעור עורכי דינו • "המשטרה ירדה מהעץ שלא היה קיים מעולם", נמסר מטעם פרקליטו

הודיה בושרי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בית המשפט הורה היום (ראשון) כי ראש ארגון הפשעשלום דומרניישוחרר למעצר בית. כזכור, בית המשפט המחוזי הפך אתהחלטת בית משפט השלוםוהורה כידומרני יישאר במעצר.

כעת עורך דינו ערער לבית המשפט העליון. לפני קיום הדיון, סוכם כי הוא ישוחרר לביתו. פרקליטו שרון וקנין מסר: "המשטרה ירדה מהעץ שלא היה קיים מעולם".

באור היום%3A המשטרה עצרה חברים בארגון הפשע של דומרני (ארכיון) %2F%2F דוברות המשטרה

אתמול בדקה המשטרהחשד לניסיון נקמה בדומרני לאחר שבלילה שבין חמישי לשישי הושלך רימון רסס לעבר רכב חונה באשקלון. לא היו נפגעים באירוע, אך נגרם נזק לרכוש. זהו המקרה השלישי של השלכת רימון בעיר בתוך כשבוע, והמשטרה עצרה חמישה חשודים במעורבות במעשה. במקביל נבחן אם קיים קשר בין האירוע האחרון לבין המקרה שבגינונעצר השבוע ראש ארגון הפשע שלום דומרני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...