משטרת ירושלים עצרה הלילה (בין חמישי לשישי) לחקירה תושב דרום ירושלים בן 23, בחשד שביצע מעשים מגונים במטופלים בבית החולים הדסה עין כרם, תוך שהוא מתחזה למתנדב ואיש צוות רפואי ובעל סמכות במקום.
על פי החשד, החשוד הגיע לבית החולים כשהוא לבוש בבגדים הנחזים לאיש צוות רפואי, הציג עצמו כך בפני מטופלים,וניצל את מצבם הפגיע לביצוע מעשים מגונים.
החקירה נפתחה עם קבלת תלונה מאביו של קטין כבן 16 שנפגע על ידי החשוד. בעקבות התלונה, פתחה המשטרה בחקירה בשיתוף אגף הביטחון בהדסה עין כרם, במהלכה בוצעו פעולות מהירות שהובילו לאיתורו ולמעצרו של החשוד.
במהלך החקירה עלה החשד כי החשוד פגע במטופלים נוספים בבית החולים, כאשר הוא מנצל את התחזותו לאיש צוות רפואי.
מנהל מחלקה בבית החולים הדסה (ארכיון)
המשטרה קוראת לנפגעים להגיש תלונות
החשוד יובא הבוקר (שישי) בפני בית משפט השלום בירושלים בבקשה להאריך את מעצרו. משטרה קוראת למטופלים נוספים שחושבים שנפגעו על ידי החשוד, להגיש את תלונתם בהקדם האפשרי. ניתן להגיש תלונה בתחנת מוריה או במוקד 100 של המשטרה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו