הפרקליטות הגישה כתב אישום לבית משפט השלום בנתניה נגד תושב תל מונד, באשמת סחיטה של אישה נשואה על רקע מיני.
על פי כתב האישום, בין הגבר לבין א' התקיימה מערכת יחסים אינטימית שנמשכה מספר חודשים. הגבר תיעד את קיום יחסי המין בביתו באמצעות מצלמת אבטחה מבלי ש-א' ידעה על כך. בחודש נובמבר 2024 החליטה א' לסיים את הקשר. הגבר ביקש ממנה להיפגש איתו, אך היא סירבה.
בכתב האישום נטען: "בשל סירובה של א' לקיים קשר עם הנאשם, במהלך חודשים נובמבר-דצמבר 2024, שלח הנאשם לא' במספר רב של הזדמנויות מסרונים וכן חלקים מהתיעוד האינטימי ואיים עליה שאם לא תמשיך לקיים עמו קשר - יפיץ את התיעוד האינטימי". באחד המסרונים הוא איים לשלוח את התיעוד לבעלה.
אך הוא לא הסתפק רק בזה: כעבור שבועיים הוא הניח מחוץ לבית של אימה ומחוץ לבית של רב שהיא נוהגת להתייעץ איתו מעטפה ובה תמונות אינטימיות שלה. "במעשים אלה סחט הנאשם את א' בכך שאיים עליה בפגיעה שלא כדין בשמה הטוב או בצנעת הפרט שלה, או איים עליה שיפרסם דבר הנוגע לה ופגע בפרטיותה בכך שפרסם עניין הנוגע לצנעת חייה האישיים", נטען בכתב האישום.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)