שוטרי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון עצרו אתמול (רביעי) שוהה בלתי חוקי שניסה להטעותם באמצעות תעודות מזויפות והתחזות. החשוד, תושב שכם בן 23, הוגש נגדו הבוקר כתב אישום בהליך מהיר עם בקשה למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים.
אתמול בשעות אחר הצהריים, התקבלה קריאה במוקד המשטרה על אדם חשוד ברחוב מנחם בגין בתל אביב. שוטרי הסיור של תחנת לב תל אביב הגיעו למקום ואיתרו את החשוד.
במהלך תשאול ראשוני, הציג החשוד בפני השוטרים תעודות שעל פי החשד שייכות לאדם אחר. בנוסף, הבחינו השוטרים כי החשוד הקריא בפניהם את מספר תעודת הזהות מרישום על ידו – דבר שהגביר את חשדם באופן משמעותי. החשוד הובא לתחנת המשטרה לבדיקה מעמיקה של פרטיו. בעקבות הבדיקה התברר כי מדובר בתושב שכם בן 23, השוהה בישראל שלא כחוק.
החשוד נחקר ונכלא במהלך הלילה, והבוקר הובא בפני בית המשפט. יחידת התביעות של מחוז תל אביב הגישה נגדו כתב אישום בעבירות של שהייה בלתי חוקית והתחזות, וביקשה את מעצרו עד תום ההליכים המשפטיים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו