"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתחת למושב במרצדס: קוקאין בשווי מיליון שקל נמצא אצל תושב הצפון

תושב כפר טובא (25) נעצר במהלך פעילות המשטרה בה הבחינו הכוחות ברכב מרצדס שעורר את חשדם • לאחר שנעצר לבדיקה, אותרו כ-420 גרם חומר החשוד כסם מסוג קוקאין ברכב • החשוד נעצר לחקירה ומעצרו הוארך עד ליום חמישי

,עודכן
0השמעה
קוקאין במעל מיליון שקל אותר ברכב. צילום: דוברות המשטרה

תושב כפר טובא (25) נעצר במהלך פעילות המשטרה, בה הבחינו הכוחות ברכב מרצדס שעורר את חשדם. הרכב נעצר לבדיקה, ובחיפוש שבוצע אותר חומר החשוד כסם מסוכן מסוג קוקאין במשקל של כ-420 גרם בשווי מוערך של מעל מיליון שקלים שהוסלק מתחת למושב הנהג.

קוקאין בשווי של מעל מיליון שקל נתפס ברכב בצפון| דוברות המשטרה

החשוד נעצר לחקירה ומעצרו הוארך עד ליום חמישי 25.12. רכב היוקרה בו נהג החשוד נתפס בהתאם לממצאי החקירה צפויה המשטרה לבקש את חילוטו בהמשך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר