"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מסומם עם נשק עלה על הכביש בצפון - זה לא נגמר טוב
כתב אישום יוגש נגד תושב הצפון בן 37, לאחר שנתפס על הכביש עם ג'וינט ביד • בחיפוש ברכבו התגלו כמויות סמים גדולות, שחולקו לשקיקים קטנים • כך חשפה המשטרה פרשייה מטרידה של נשק וסחר בסמים
נהג עם ג'וינט ביד, ברכבו נמצאו סמים רבים מחולקים לאריזות קטנות. צילום: דוברות המטרה
צפו

מסומם עם נשק עלה על הכביש בצפון - זה לא נגמר טוב

כתב אישום יוגש נגד תושב הצפון בן 37, לאחר שנתפס על הכביש עם ג'וינט ביד • בחיפוש ברכבו התגלו כמויות סמים גדולות, שחולקו לשקיקים קטנים • כך חשפה המשטרה פרשייה מטרידה של נשק וסחר בסמים

מישל מכול
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אדם בן 37, תושב כפר ריינה שבצפון הארץ, נעצר התחילת חודש דצמבר, לאחר שנהג בזיגזג על הכביש תחתהשפעת סמיםכשבידו ג'וינט, כך מסרו כוחות המשטרה. הבוקר (שני) כתב אישום יוגש נגדו.

נהג בזיגזג על הכביש%3A תושב הצפון נעצר בחשד לשימוש וסחר בסמים %2F%2F דוברות המשטרה

במהלך חיפוש ברכבו, השוטרים גילו כי תושב הצפון החזיק בסמים רבים מסוגים שונים, המחולקים לשקיות קטנות. הנהג נעצר בחשד לסחר בסמים. עם התקדמות החקירה ולאחר פתיחת מכשירו הסלולרי של הנאשם, חשפו החוקרים תמונות בהן ניראה החשוד מחזיק בכלי נשק שונים.

"פשע חמור"

הבוקר, עם סיום שלב החקירה, תגיש פרקליטות מחוז צפון באמצעות עו"ד רג'ד שדאפנה כתב אישום, לצד בקשה למעצר הנאשם עד תום ההליכים.

חשד לסחר בסמים: תושב הצפון נעצר וברכבו נמצאו סמים רבים מחולקים לשקיות קטנות, צילום: דוברות המשטרה

מהמשטרה נמסר כי "שוטרי המחוז הצפוני יחד עם לוחמי מג"ב ממשיכים לפעול בנחישות נגד פשיעה חמורה והחזקת אמצעי לחימה בלתי חוקיים למען שמירה על ביטחון הציבור. מתחילת השנה נתפסו בתחומי המחוז הצפוני מעל 1000 אמצעי לחימה וסוכלו חוליות חמושות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...