ניידת משטרה (אילוסטרציה). צילום: יהשוע יוסף

"תקף באלימות קשה": כך דו"ח חנייה הוביל את תושב הצפון לכלא

שוטרי תחנת חיפה עצרו חשוד שתקף קשות פקח בשוק תלפיות, חיפה • החשוד, 36, תושב בסמת טבעון, אותר ונעצר תוך זמן קצר מביצוע העבירה

[object Object]

תושב בסמת טבעון בן 36 נעצר בחשד שתקף קשות פקח בשוק תלפיות בעיר חיפה. בסיום החקירה, החשוד נכלא.

תושב מזרח ירושלים נעצר לאחר שתועד רוקד על גג ניידת משטרה // דוברות המשטרה (ארכיון)

שוטרי תחנת חיפה פתחו בחקירה לאחר שדווח כי החשוד תקף פקח כבן 20 במהלך רישום דו"ח בשוק תלפיות בעיר. על פי החשד, במהלך רישום דו"ח חנייה, תקף החשוד את הפקח, גרם לו לשברים ולאחר מכן נמלט מהזירה.

"אפס סובלנות לאלימות"

במהלך חקירה, במהלכן כוחות המשטרה התחקו אחר זהותו של החשוד, הוא אותר, נעצר ונלקח לחקירה בתחנת המשטרה. החשוד, תושב בסמת טבעון בן 36, נעצר לחקירה, ובסיומה נכלא. בהתאם לצורכי החקירה וממצאיה, תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בבית המשפט.

מפקד תחנת חיפה, סנ"צ אייל שחר, מסר: "תחנת חיפה נוקטת במדיניות של אפס סובלנות כלפי כל גילוי אלימות, ובפרט אלימות כלפי אנשי ציבור ועובדי אכיפה. נפעל בנחישות ובכל האמצעים העומדים לרשות המשטרה נגד כל מי שיבחר לנהוג באלימות ולפגוע בעובדי ציבור ובאנשי אכיפה המבצעים את תפקידם כחוק".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו