"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עקצו 40 מיליון שקלים: השתלטו על נדל"ן ומכרו אותו לכמה לקוחות במקביל

החשודים פעלו לכאורה בשיתוף פעולה, זייפו מסמכים ויצרו מצג שווא כאילו הם בעלי זכויות בנכס • השניים יובאו לבית משפט השלום בתל אביב לדיון בהארכת מעצרם

,עודכן
0השמעה
השתלטו ומכרו בניין לשני לקוחות שונים. צילום: GettyImages

שני חשודים - עורך דין ותושב מדינה זרה, נעצרו אתמול (שלישי) בחשד למעורבות בפרשת הונאה רחבת היקף, שבמרכזה השתלטות ומכירה במרמה של בניין יוקרתי בתל אביב השייך לשתי קשישות עריריות.

לפי ממצאי החקירה, שנוהלה בחודשים האחרונים ביחידת ההונאה של משטרת מחוז תל אביב, השניים פעלו לכאורה בשיתוף פעולה, זייפו מסמכים ויצרו מצג שווא כאילו הם בעלי זכויות בנכס. באמצעות המסמכים המזויפים ביצעו מכירה פיקטיבית של הבניין, שמוערך בכ־40 מיליון שקלים, לשני קורבנות שונים.

החשודים מכרו את הבניין פעמיים, וכל אחד מהרוכשים שילם מקדמה של כשני מיליון שקלים. הכסף, על פי החשד, נמשך מיד על ידי המעורבים ונבלע בכיסם.

השוטרים פשטו אתמול על בתיהם של החשודים. במהלך החיפושים נתפסו מחשבים ומסמכים רבים, שלפי המשטרה מחזקים את החשדות.

החשודים, תושבי בני ברק וירושלים בשנות ה־40 לחייהם, הועברו לחקירה במפלג ההונאה. היום יובאו לבית משפט השלום בתל אביב לדיון בהארכת מעצרם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר