"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
האיומים על עיתונאי ערוץ 14: התפתחות דרמטית בחקירה
אחרי כשבועיים של חקירה, צעיר כבן 20 הודה במיוחס לו • במשטרה ממשיכים לחקור את תלונתה של טביבי כי הוצמד לרכבה מכשיר מעקב
ינון מגל, יעקב ברדוגו ומגי טביבי. צילום: יוסי זליגר, אורן בן חקון

האיומים על עיתונאי ערוץ 14: התפתחות דרמטית בחקירה

אחרי כשבועיים של חקירה, צעיר כבן 20 הודה במיוחס לו • במשטרה ממשיכים לחקור את תלונתה של טביבי כי הוצמד לרכבה מכשיר מעקב

,עודכן
0השמעה
[object Object]

כתב אישום יוגש נגד צעיר מחולון בגין איומים כלפי אנשי ערוץ 14 - מגי טביבי, ינון מגל ויעקב ברדוגו. לפי החשד, הצעיר בשנות ה-20 לחייו הגיב לפרסומים באתר החדשות של הערוץ ושם כתב איומים על חייהם של השלושה.

מפגינות פרצו לשידור של תוכנית "הפטריוטים" בערוץ 14 // ללא

בעקבות כך הוגשה תלונה בתחנת משטרת מודיעין. במהלך החקירה הופעלו אמצעים טכנולוגיים לאתר את המאיים ולפני כשבועיים הוא אותר, נחקר ונשלח למעצר בית. היום (ראשון) היתה התפתחות בחקירה כאשר הצעיר הודה במעשים. בעקבות כך יוגש נגד בקרוב כתב אישום.

התקשרו אלי עכשיו מהמשטרה להודיע לי שהחשוד שנעצר בחשד שאיים לרצוח את מגי טביבי, יעקב ברדוגו ואותי הודה במעשה והביע צער.
ושיוגש נגדו כתב אישום.
המשטרה נפלה

— ינון מגל (@YinonMagal)November 30, 2025

במשטרה ממשיכים לחקור את תלונתה של טביבי כי הוצמד לרכבה מכשיר מעקב. לפני תלונה, כאשר היא הגיעה לשטוף את הרכב התגלה בו מכשיר המעקב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו