"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הקרייה, בית משפט השלום, ועכשיו - רשת 13: מרסס הגרפיטי הסדרתי נעצר בביתו

תושב רמת גן בן 43 נעצר בחשד שריסס גרפיטי על בנייני רשת 13 ברמת החייל בתל אביב • החשוד, מוכר למשטרה כאשר בעבר ריסס "רק אלוקים" על הקרייה, ו-"משכן השקר הרשע השחיתות המוסרית הזנות והניאוף" על בית משפט השלום בתל אביב • פרט לכך, תקף מזכירה במשרד עורכי דין בבני ברק

,עודכן
0השמעה
חדשות 13. צילום: גדעון מרקוביץ

תושב רמת גן, בן 43 נעצר היום (שני) בחשד שריסס כתובת גרפיטי על בנייני חדשות 13 ברמת החייל בתל אביב מהמשטרה נמסר כי נמצאו בביתו חומרים מפלילים.

מרסס סדרתי

החשוד עצמו מוכר למשטרה מאירועים דומים, כאשר לפני כשנתיים וחצי לפנות בוקר בשדרות שאול המלך בתל אביב ריסס באמצעות ספריי "רק אלוקים" על קיר חומת הקריה. בחודש פברואר השנה הוא נעצר לאחר שריסס בשעת לפנות בוקר על קיר בית המשפט השלום בתל אביב, באמצעות ספריי בצבע שחור ,את הכתובת :"משכן השקר הרשע השחיתות המוסרית הזנות והניאוף".

בית המשפט השלום בתל אביב (ארכיון),צילום: ללא קרדיט

פרט לכך הוא תקף מזכירה במשרד עורכי דין בבני ברק, לאחר שאותו עו"ד מילא תפקיד של כונס נכסים במסגרת תיק הוצאה כנגדו. באחד הבקרים הוא הגיע למשרד, שוחח עם המתלוננת לאחר מכן, הסתובבה המתלוננת ונכנסה לחדרה, הנאשם הלך אחריה, התקרב אליה וריסס עליה גז פלפל ובהמשך ריסס גז פלפל על פקידת הקבלה, כאשר נמלט ריסס באוויר גז פלפל.

בעקבות המקרה הזה הוא הועמד לדין ונגזרו על 300 שעות למען הציבור. השופט כתב אז עליו בגזר הדין: "הנאשם הודה בעובדות ונטל אחריות על מעשיו. התחשבתי בעובדה שמדובר בנאשם בן 43, ללא כל רישומים קודמים, וכן בנטילת האחריות והבעת הצער, הבושה והחרטה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר