פול פסקר, הדוגמן לשעבר שהפך לחשוד מרכזי בפרשת פריצות לחדרי מלון בתל אביב, נשלח היום (רביעי) למעצר של שלושה ימים. בדיון שהתקיים בבית משפט השלום בתל אביב, עולה תמונה מורכבת של אירועי הלילה, כאשר החשוד ברח עם קורקינט.
האירוע הראשון התרחש בבית מלון ברחוב בוגרשוב, והשני - ברחוב הירקון 88, כשפסקר לכאורה עבר מפריצה לפריצה תוך זמן קצר.
התברר כי באירוע השני, פסקר לכאורה פתח דלת של חדר מלון, ראה אנשים ישנים - וברח מיד. “אין חובה לקיומם של סימני פריצה בעבירות פריצה", הסביר השוטר כשנשאל על היעדר סימני פריצה.
עורכת הדין של פסקר טענה : “בשני האירועים אין מתלוננים שמוסרים גרסה במשטרה. אירוע מ-7 בנובמבר, שבועיים עברו ואף אחד לא בא להתלונן. אין מצלמות אבטחה, אין טביעות אצבע, אין זיהוי של המתלוננים את החשוד.”
לטענת המשטרה : “החשוד הוא דר רחוב על פניו, לא מסר כתובת ולא יודע לומר איפה הוא גר. בעת מעצרו נתפס עם רכוש יוקרתי ללא כל הסבר". השוטר הוסיף כי לפסקר “עבר רב וכבד בעבירות רכוש” וכי הוא נמצא תחת מאסר על תנאי.
בסיכומיו, הדגיש נציג המשטרה את החומרה: “המסוכנות הרבה נובעת מהעובדה שהחשוד פרץ לחדרים בשעה שנכחו שם אנשים. בקלות האירוע יכול היה להתלהט ולהסתיים אחרת".
בסיכומו של דבר בית המשפט האריך את מעצרו של פסקר וקבע כי קיים חשד סביר שביצע את המעשים המיוחסים לו וקיימת מסוכנות מעצם ביצוע המעשים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
