הטלפון שנמצא בחוף הצוק אכן שייך לפצ"רית. במקביל, יפעת תומר-ירושלמי משתחררת למעצר בית. צילום: יוסי זליגר

התקדמות בחקירה: המשטרה שחזרה מידע מהטלפון של הפצ"רית לשעבר

עשרה ימים לאחר שאותר במים, הצליחו חוקרי המשטרה לשחזר מידע שהיה קיים בטלפון ששהה במים חמישה ימים • החיפוש נעשה בהתאם לצו בית המשפט

צוות החקירה המיוחד שחוקר את הדלפת הסרטון משדה תימן הצליח לשחזר היום (שני) את המידע מהטלפון הנייד של הפצ״רית לשעבר, יפעת תומר-ירושלמי, אף ששהה בים חמישה ימים. הטלפון אותר בחוף הצוק לפני עשרה ימים.

 

ל"ישראל היום" נודע, כי חוקרי הפרשה משחזרים כעת פרטים מהטלפון שעשויים לשפוך אור על שותפים אפשריים להדלפה, זאת על פי צו משפטי ובהתאם למילות חיפוש שאושרו.

אישה שנכנסה למים לפני 10 ימים באזור חוף הצוק בהרצליה מצאה אייפון 16, ובתום בדיקה - המשטרה אישרה כי אכן מדובר בטלפון של הפצ"רית. האזרחית שמצאה את הטלפון נלקחה לתחנת המשטרה ונתנה עדות.

גורם במשטרה מסר: "שישה ימים הטלפון היה עם סוללה. ייתכן שהיה כבוי או במצב טיסה. ידענו פחות או יותר את האזור שהטלפון אמור היה להמצא, אבל זה לא טנק שניתן למצוא בקלות".

אייפון 16 נמצא בחוף הצוק, המשטרה בודקת קשר לפצ"רית, צילום: ללא

אתמול, (ראשון) פורסם כי המשטרה לא תבקש להאריך את מעצר הבית של תומר ירושלמי. וכי הסתיימו ימי מעצר הבית שלה, כאשר היא עדיין מאושפזת בבית החולים איכילוב בתל אביב. ״כשזה יהיה יהיה רלוונטי נחליט, כרגע היא ממילא באישפוז״ אמר גורם במשטרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...