פקיד שומה חקירות מרכז ברשות המסים מנהל בימים אלה חקירה כנגד ד"ר מריאנה בר לב, רופאה העוסקת בהזרקות בוטוקס ובעלת קליניקה רפואית, בחשד להעלמת הכנסות בהיקף של כשני מיליון שקלים. היום (חמישי) הובאה ד"ר בר לב בפני בית משפט השלום בראשון לציון ושוחררה בתנאים מגבילים. חקירתה נמשכת.
ראשיתה של הפרשה בביקורת ניהול ספרים שנערכה במרפאה, במהלכה עלה חשד לאי רישום הכנסות. בעקבות ממצאי הביקורת הועבר התיק של החשודה לטיפול בפקיד שומה חולון, שם נערכה השוואת הון ונמצא גידול בלתי מוסבר בין שתי הצהרות ההון האחרונות.
בחקירתה טענה הרופאה כי ההפרשים נובעים מהלוואות שקיבלה מקרובי משפחה, ואף הציגה אישורים על העברות כספים מהם. אולם בפקיד שומה חולון התעורר חשד כי האישורים שהוצגו מזויפים. בעקבות כך הועבר התיק ליחידת החקירות של פקיד שומה מרכז, שניהלה בדיקות מעמיקות בחשבונות הבנק ובכרטיסי האשראי של החשודה.
אתמול הפכה החקירה לגלויה, ונערכו חיפושים בביתה ובמרפאה של ד"ר בר לב. הרופאה ומעורבים נוספים נלקחו לחקירה.
מממצאי החקירה עד כה עולה חשד כי הרופאה לא דיווחה על הכנסות בהיקף של כשני מיליון שקלים. עוד עולה כי ייתכן שבנתה גרסה מתואמת עם בני משפחתה, לפיה כספים שהועברו לחשבונותיה מקורם בהלוואות משפחתיות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

