"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

"אדאג שיז*** אותך": מגעים לעסקת טיעון עם הנשים שתקפו שוטרים במסיבת בריכה

המקרה עלה לכותרות לאחר טענת הנשים שהותקפו על ידי השוטרים • עם זאת, לאחר פרסום סרטון המשטרה נראו השתיים, הודיה דנון ומיכל סבאג, מגדפות במלים חריפות, יורקות ומאיימות עליהן, ואף שולחות ידיהן לעבר נשקו של אחד מהשוטרים במקום

,עודכן
0השמעה
אחת התוקפות בבריכה בראש העין. צילום: משטרת ישראל

הודיה דנון ומיכל סבאג, הנאשמות בתקיפת שוטריםבמסיבת הבריכה המפורסמתבראש העין, במגעים מתקדמים עם פרקליטות מחוז מרכז לעסקת טיעון.

על פי הדיווח, בדיון הקבוע לעוד שבועיים וחצי בבית משפט השלום בפתח תקווה, יודיעו הצדדים לבית המשפט אם הם הגיעו להסדר.

כזכור, באוגוסט 2023 רעשה המדינה בעקבות פרסום של גיא פלג בחדשות 12, שלפיו שוטרים תקפו שתי נשים צעירות, דנון וסבאג, שבילו במסיבת בריכה בבית אחיה של דנון בראש העין.

שוטרים הגיעו למקום בשל תלונות השכנים על מוזיקה רועשת. דנון התראיינה בכתבה וטענה שהותקפה בצורה קשה - אלא שבעקבות הכתבה, המשטרה הפיצה תיעוד ממצלמות הגוף של השוטרים, שממנו עולה שדווקא הנשים הן אלו שהיו אלימות כלפי השוטרים, קיללו וגידפו אותם.

סרטון הבריכה המפורסם

תיעוד דנון אף נשמעת אומרת "גם אני יכולה לקחת לך את זה", כשהיא מושיטה יד אל עבר האקדח. השוטר בתגובה הדף אותה וצעק: "אל תיגעי באקדח שלי". בתיעוד דנון גם מאיימת על השוטר: "אני קשורה למשפחת עבריינים, ואני אדאג שיז... לך את התחת". דנון נגעה במצלמה של השוטר, למרות בקשתו של השוטר לא לגעת בה. לאחר שדנון נאזקה היא קיללה את השוטר וירקה עליו.

בקטע נוסף נראתה דנון יושבת בניידת, מאיימת, ואף יורקת לעבר השוטר. היא נשמעה אומרת לו: "ישחררו אותי, אתה יודע, אני אעשה לך ככה", תוך השמעת קול יריקה, בהמשך הוסיפה: "אני אמשיך לשים עליכם זין. עליכם, שוטרים ז... הבנת?".

דנון נאשמת בעבירות של תקיפת שוטר בנסיבות מחמירות והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו, וסבאג מואשמת בעבירה של תקיפת שוטר.

משפטן של השתיים נפתח בחודש יולי השנה וככל הנראה יסתיים כאמור בהסדר טיעון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר