"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחראי מלצרים נעצר בחשד לביצוע מעשים מגונים בעובדיו הקטינים

החשוד, תושב בני ברק כבן 43, נעצר החודש והובא למשטרה • בחקירה נחשפו צילומי מסך אינטימיים בטלפון האישי שלו משיחות עם נערים ונערות • לפי החשד, הוא הציע לנערים לעלות לביתו וניסה לכפות עליהם מגע מיני

,עודכן
0השמעה
הטרדה מינית (אילוסטרציה). צילום: ללא

משטרת בני ברק-רמת גן, עצרה החודש אחראי מלצרים בחברת קייטרינג, בחשד למעשים מגונים בארבעה קטינים שהיה אחראי עליהם במסגרת העבודה. במהלך החקירה נחשפו בפלאפון של החשוד צילומי מסך אינטימיים משיחות וידאו עם קטינים וקטינות. כעת החקירה הסתיימה והוגשה הצהרת התובע.

החקירה נפתחה עם קבלת תלונה מקטין על חשד לביצוע מעשים מגונים ע"י האחראי. במהלך חודש ספטמבר אותר החשוד, גבר בן 43, תושב בני ברק, ונעצר לחקירה בתחנת המשטרה.

תמונת מעצר (ארכיון),צילום: מערכת feedy באמצעות הבינה המלאכותית ideogram

עפ"י החקירה הראשונית עלה כי החשוד הציע לקטין לעלות לביתו, בזמן פנוי במהלך העבודה. כמו כן, הוא הציע לקטין (16) בביתו הצעות מין ואף ניסה לבצע בו מעשה מגונה.

בנוסף לכך, התקבלו שלוש תלונות נוספות מנערים בגילאי 15-16. בהמשך החקירה התברר כי האחראי נהג באותה שיטת ביצוע, כאשר הציע לקטינים שהיה אחראי עליהם, לעלות לביתו, תוך ביצוע מעשים מגונים והצעות מיניות.

בנוסף, עפ"י הראיות שנאספו מהפלאפון הנייד של החשוד, התגלה כי הוא אסף במכשירו צילומי מסך אינטימיים, בהם הוא נראה בשיחות וידיאו עם קטינים וקטינות.

עם סיומה של החקירה, הוגשה אתמול הצהרת תובע, ומעצר החשוד הוארך עד 01/10/25, בכוונת הפרקליטות להגיש נגדו כתב אישום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר