חוקרי הרשות לניירות ערך עצרו שלושה נושאי משרה בחברת אוטומקס, הנסחרת בבורסה לניירות ערך בתל אביב, בחשד לעבירות על חוק ניירות ערך, מרמה, הפרת אמונים ועבירות על חוק איסור הלבנת הון.
במהלך חודשים האחרונים נוהלה חקירה סמויה נגד מספר נושאי משרה בכירים בחברה, העוסקת בייבוא ושיווק כלי רכב. החשדות כוללים: עבירות על חוק ניירות ערך, קבלת דבר במרמה, גניבה בידי מורשה, רישום כוזב במסמכי תאגיד, מרמה והפרת אמונים בתאגיד וכן עבירות על חוק איסור הלבנת הון.
עם המעבר לשלב הגלוי של החקירה, בוצעו חיפושים בבתיהם של החשודים ובמשרדי החברה. חמישה חשודים נעצרו וחשוד נוסף עוכב לחקירה. כולם הובאו לחקירה במשרדי יאח״ל להב 433.
שלושה שוחררו בתנאים מגבילים, ושלושה נוספים הובאו היום להארכת מעצר בבית משפט השלום בפתח תקווה. מעצרם הוארך עד יום חמישי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו