"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
עשרות קילוגרמים הוסתרו מתחת למגבת: "מזוודת הקטמין" שנתפסה בנתב"ג | צפו
בחיפוש במזוודתו של נוסע שיצא מטיסה מצרפת נחשפו שקיות עם 20 ק"ג של חומר החשוד כקטמין • הוא נעצר במקום, ובית המשפט האריך את מעצרו בשבוע

מזוודת הסמים נחתה בארץ ונתפסה בשדה התעופה, גבר כבן 30 נעצר // דוברות המשטרה

עשרות קילוגרמים הוסתרו מתחת למגבת: "מזוודת הקטמין" שנתפסה בנתב"ג | צפו

בחיפוש במזוודתו של נוסע שיצא מטיסה מצרפת נחשפו שקיות עם 20 ק"ג של חומר החשוד כקטמין • הוא נעצר במקום, ובית המשפט האריך את מעצרו בשבוע

,עודכן
0השמעה
[object Object]

תושב חדרה בן 30 נעצר היום (שני) בנמל התעופה בן גוריון, לאחר שבמזוודתו נמצאו עשרות קילוגרמים של סמים.

במהלך פעילות סמויה של בלשי היחידה המיוחדת 747 במרחב נתב"ג והיחידה המרכזית במחוז החוף, ניהלו הכוחות מעקב אחר נוסע שנראה חשוד כבר עם נחיתתו ארצה בטיסה מצרפת.

אחרי שבלשי המשטרה עצרו לחקירה את החשוד, בחיפוש בכבודתו חשפו שקיות חשודות בהן נמצא כ-20 ק"ג חומר החשוד כסם מסוג קטמין.

כלל הממצאים הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל, לצד מעצר החשוד. בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה, נעתר בית המשפט לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו של החשוד עד ליום שלישי הבא, 2.9.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו