"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שימוש בדואר ישראל: שלושה נעצרו בחשד לייבוא סמים
שתי חבילות שהכילו סם מסוכן מסוג קטמין שנשלחו מהולנד לישראל, במשקל כולל של שני קילוגרמים נתפסו בפעילות סמויה של המשטרה • צעיר בן 20 מאילת, בן 24 מאשדוד ובן 27 מעכו נעצרו והשלושה הובאו אתמול בפני בית משפט
מרכז המיון של דואר ישראל במודיעין. צילום: גיא יחיאלי

שימוש בדואר ישראל: שלושה נעצרו בחשד לייבוא סמים

שתי חבילות שהכילו סם מסוכן מסוג קטמין שנשלחו מהולנד לישראל, במשקל כולל של שני קילוגרמים נתפסו בפעילות סמויה של המשטרה • צעיר בן 20 מאילת, בן 24 מאשדוד ובן 27 מעכו נעצרו והשלושה הובאו אתמול בפני בית משפט

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שתי חבילות שהכילו סם מסוכן מסוג קטמין שנשלחו מהולנד לישראל, במשקל כולל של שני קילוגרמים נתפסו בפעילות סמויה של המשטרה. בעקבות החקירה נעצרו שלושה חשודים, תושבי אילת, אשדוד ועכו, ומעצרם הוארך.

מרכז המיון של דואר ישראל במודיעין, צילום: גיא יחיאלי

במהלך החודש האחרון ניהלה היחידה המרכזית של מרחב לכיש חקירה סמויה, בשיתוף יחידת הסמים של מכס מרכז. במסגרת החקירה נחשפו עבירות ייבוא וסחר בסמים מסוכנים באמצעות שימוש בדואר בינלאומי על ידי חוקרי המכס בדואר מודיעין.

במהלך הפעולה הצליחו הבלשים להתחקות אחר זהות החשודים – צעיר בן 20 מאילת, בן 24 מאשדוד ובן 27 מעכו. השלושה הובאו אתמול בפני בית משפט השלום באשקלון, שהאריך את מעצרם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...