אישום: דרוזים נכנסו לשטח סוריה - וחזרו לישראל עם קלאצ'ניקוב

המשטרה ומג"ב ליוו את חיילי צה"ל בגבול סוריה לאחר שעשרות דרוזים חצו את הגבול לסוריה • במהלך הפעילות, בוצע חיפוש בחפציהם של שני הנאשמים ששבו לארץ, ושם התגלה הנשק

אחד החשודים עם הקלאצ'ניקוב. צילום: דוברות המשטרה

כתב אישום הוגש הבוקר (חמישי) נגד שני אזרחי ישראל, תושבי כיסרא ובית ג'ן, בני 18 ו-20, לאחר שאותרו בחפציהם האישיים רובה קלאצ'ניקוב ומחסנית.

תפיסת הקלאצ'ניקוב שהוברח לשטח ישראל \\ דוברות המשטרה

לפני כשבועיים, המשטרה ומג"ב ליוו את חיילי צה"ל בגבול סוריה לאחר שעשרות דרוזים חצו את הגבול לסוריה. במהלך הפעילות, בוצע חיפוש בחפציהם של שני הנאשמים ששבו לארץ, ושם התגלה הנשק. השניים נעצרו, הועברו לחקירה במהלכה, התגלה בפלאפון של אחד מהם אף תיעוד של השניים אוחזים בנשק בתוך שטח סוריה. 

הרובה שניסו להבריח לישראל, צילום: דוברות המשטרה

הבוקר, עם סיום שלב החקירה תגיש פרקליטות מחוז צפון באמצעות עו"ד מאי סקר כתב אישום ובקשה למעצרם עד תום ההליכים בבית משפט המחוזי בנצרת בעבירות של יציאה שלא כדין למדינות ערב ויבוא נשק שלא כדין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר