שריהאן משלב, נרצחה ביריות באבו סנאן. צילום: ללא

אישה כבת 35 נורתה למוות בצפון; 8 חשודים נעצרו, חלקם בני משפחה

הנרצחת, שריהאן משלב, נורתה באירוע אלימות באבו סנאן • חובש מד"א: "האישה שכבה כשהיא מחוסרת הכרה ופציעות חודרות בגופה"

שריהאן משלב, כבת 35, נורתה למוות אמש (שני) באירוע אלימות באבו סנאן. חובשים ופרמדיקים של מד"א קבעו את מותה בזירה.

זירת רצח האישה בצפון, צילום: תיעוד מבצעי מד"א

חובש בכיר במד"א עלאא מג'דוב, סיפר: "האישה שכבה כשהיא מחוסרת הכרה ופציעות חודרות בגופה. ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיה היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה".

המשטרה פתחה בחקירה על רצח האישה באבו סנאן, צילום: דוברות המשטרה

שוטרי מחוז חוף מהיחידה ללוחמה בפשיעה (יל"פ) של מרחב "אשר" פתחו בחקירה אינטנסיבית ובמהלך הלילה עצרו לחקירה שמונה חשודים, חלקם מבני משפחתה. הבוקר, תבקש המשטרה להאריך את מעצרם של 3 חשודים עיקריים, בחשד למעורבות באירוע.

עו"ד חנא בולוס, בא כוחם של שלושת אחיה של הקורבן, מסר: "שלושת האחים מכחישים כל קשר או מעורבות באותם חשדות שמיוחסים להם. מדובר באישה שעברה לגור בבית משפחתה ביחד עם אותם אחרים לאחר תחילתו של הליך גירושין.

"במקום שהמשטרה תעמוד ליד המשפחה ותיעזר בהם לצורכי הגעה לחקר האמת היא מחליטה להוסיף על הכאב והסבל של משפחת הקורבן ולעצור את שלושת האחים כשכולם הביעו מוכנות לשתף פעולה. החלטת היחידה החוקרת, שלפיה הם מבקשים אף להאריך את מעצרם של שלושת האחים ללא כל בסיס ראייתי, מראה שהמשטרה איבדה את המצפן שלה".

ארגון "יוזמות אברהם" עדכן כי 14 נשים נרצחו מתחילת השנה, לעומת 5 קורבנות נשים בתקופה המקבילה אשתקד. סה"כ 149 ערבים קיפחו את חייהם מתחילת שנת 2025 בנסיבות הקשורות לפשיעה ואלימות. בתקופה המקבילה אשתקד היו 132 קורבנות. עלייה של כ-13% לעומת שנה שעברה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...