בשיתוף ה-FBI, משטרת ישראל גבתה עדות ממתלונן בארה"ב נגד חיים רוטר. רוטר, העסקן החרדי, נחשד בעבירות מין חמורות, מעשים מגונים וניצול יחסי מרות שנמשכו עשורים. עד כה הוגשו נגד רוטר 15 תלונות.
רוטר נעצר בתחילת החודש בנתב"ג לאחר שחזר מפולין. טענות נגד רוטר, שהיה יו"ר ארגון "השומרים" שפעל כמעין משטרה מקומית בבני ברק, עלו לראשונה לאחר שידור התחקיר על נפגעיו של יהודה משי זהב.
הטענות נגד אותו רוטר, שעל פי החשד ניצל את מעמדו כאיש ביטחון בלתי רשמי על מנת לפגוע בצעירים חרדים, הופיעו ברשתות החברתיות בתקופה שאחרי שידור התחקיר ב"כאן 11" על נפגעיו של יהודה משי זהב. בעקבות כך מספר רב של צעירים חרדים שעל פי תלונתם נפגעו ממעשיו של החשוד, החלו ליצור קשרים עם פעילים בתחום המוגנות המינית בחברה החרדית ועם יועץ השר אליהו, ופנו להגיש תלונה במשטרה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

