חשד לרצח: ילדה בת 3 נהרגה במזרח ירושלים - אביה נעצר לחקירה

כוחות רפואה שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותה של הילדה • החשוד נמלט מהזירה אך נתפס תוך זמן קצר על ידי לוחמי מג"ב

זירת הרצח בירושלים. צילום: דוברות המשטרה

טרגדיה קשה התרחשה הלילה (בין ראשון לשני) במזרח ירושלים: ילדה בת 3 נרצחה בשכונת צור באהר. אביה, בן 30 ותושב המקום, נעצר כחשוד במעשה לאחר שנמלט מהזירה ונתפס על ידי כוחות מג"ב.

זירת רצח בת ה-3 במזרח ירושלים // צילום: דוברות המשטרה

בסביבות השעה 04:00 התקבל למוקד 100 במשטרת מחוז ירושלים דיווח על ילדה כבת 3 שנפגעה באירוע אלימות בשכונת צור באהר במזרח ירושלים.

"הילדה הייתה מחוסרת הכרה וסבלה מפציעות חודרות בגופה", סיפר פרמדיק מד"א ירין שטרית. "ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיה היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה".

כוחות הרפואה נאלצו לקבוע את מותה של הילדה, צילום: דוברות המשטרה

למקום הוזעקו כוחות משטרה רבים מתחנת עוז במחוז ירושלים ולוחמי מג"ב ירושלים, שסגרו את הזירה והחלו יחד עם שוטרי הזיהוי הפלילי של מחוז ירושלים באיסוף ממצאים במקום וסריקות מהירות אחר החשוד במעשה שנמלט מהמקום.

כוחות רפואה שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותה של הילדה. החשוד במעשה - אביה של הילדה בשנות ה-30 לחייו תושב המקום - אותר ונעצר על ידי לוחמי מג"ב ירושלים, והועבר להמשך חקירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר