"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"זוהי נאמנות לסינוואר": תושבת טמרה נעצרה בחשד להסתה ברשתות החברתיות

בת 26 מטמרה נעצרה בעקבות פרסומים ברשתות החברתיות • בין היתר העלתה תמונות של דגלי חמאס וכתבה: "״אל חמישים אלף השהידים בעזה התפארת הזאת תפארת שלכם" • מעצרה הוארך עד יום שלישי

,עודכן
0השמעה
מעצר תושבת טמרה בעקבות פרסומים ברשתות החברתיות. צילום: דוברות המשטרה

תושבת טמרה בת 26 נעצרה אתמול (שבת) בחשד לעבירות הסתה, בעקבות פרסומים ברשתות החברתיות.

בין היתר פרסמה כיתוב על רקע תמונה של אוטובוס ודגלים של חמאס של ״זוהי נאמנות לסינוואר נעשה את זה בכוח על אפם ועל חמתם״, תמונות שמות ודברי שבח על מחבלים שביצעו פיגועים במדינה, כיתוב ״אל חמישים אלף השהידים בעזה התפארת הזאת תפארת שלכם ואין טהור יותר מהדם שלכם״.

מעצר תושבת טמרה החשודה בהסתה// דוברות המשטרה

בפרסום נוסף בחשבונה, הופיעה תמונה של אוטובוס שחרור אסירים עם תמונתו של מחבל שביצע פיגוע ודגלי חמאס עם שמע שתרגומו ״על אפם ועל חמתם יצאנו נאספנו התקבצנו את הראש הציוני שברנו".

עם קבלת הדיווחים ולאחר איסוף ממצאים בנושא המשטרה החליטה כי יש בדברים שפרסמה חשד לעבירות הסתה של גילוי הזדהות עם ארגון טרור בפומבי והסתה למעשה טרור.

שוטרי המחוז הצפוני עצרו את החשודה לחקירה ואמש הוארך מעצרה בבית משפט השלום בחדרה עד ליום שלישי, 24.6.25.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר