"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אתה רוצה שהחנות תיעלם?": בן 47 מהצפון סחט מאות אלפי שקלים מעסקים

כתב אישום הוגש כנגד תושב נצרת בגין סחיטה באיומים • החשוד נעצר סמוך לדירת מסתור בטבריה • בין היתר, סחט עסק ב-200 אלף שקלים • "תכין את הכסף, יש לך עד שבת"

,עודכן
0השמעה
כתב אישום // אילוסטרציה. צילום: אורן בן חקון

בתום חקירה של שוטרי המחוז הצפוני, הוגש היום (ראשון) כתב אישום כנגד תושב נצרת בגין ארבעה מקרים של סחיטה באיומים, לאחר שדרש 200 אלף שקלים מבעל עסק בעיר.

במהלך החודש האחרון פתחו שוטרי המחוז הצפוני בחקירה, לאחר קבלת תלונה שעניינה ניסיון סחיטת בעל עסק בעיר נצרת, בדרישה לשלם מאות אלפי שקלים תוך איומים על חיי הקורבן ומשפחתו.

לאחר איסוף ממצאים וחקירה סמויה, עלו חוקרי המחוז הצפוני על זהותו של החשוד, בן 47, תושב העיר נצרת, וביצעו את מעצרו בחודש שעבר כשהוא נמצא סמוך לדירת מסתור בעיר טבריה.

סינק של רפ"ק רותם דאי - בעקבות מעצר חשוד לאחר 4 מקרים של סחיטה באיומים // דוברות המשטרה

לאחר מעצר החשוד, גיבשו החוקרים תשתית ראייתית ונחשפו למספר שיחות איום בדרישה לתשלום. בין היתר נשמע החשוד אומר: "תקשיב תקשיב, אתה רוצה שהחנות תיעלם בסוף? יום שבת הכסף מוכן, תעשה חישוב שלך, הנה אתה מוזהר"
וכן: "אם מחר הכסף לא יעבור, החשבון שלך יהיה קשה."

בתום חקירתו, הגישה פרקליטות מחוז צפון כתב אישום נגד החשוד בבית משפט השלום בנצרת.

שוטרי מחוז צפון מקיימים פעילות ענפה במאבק בפשיעה. משטרת ישראל תמשיך לפעול למיצוי הדין עם פורעי החוק, למען שמירה על הסדר הציבורי וביטחון התושבים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר