"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חשד לרצח בבנימין: בן הודה שניסה לקבור את אמו בגינת הבית
האם, בת 73, נמצאה ללא רוח חיים לפנות בוקר • בנה נעצר בחשד למעורבות, שוחרר ונעצר שוב כעבור יומיים כשאיים על אביו בסכין • בית המשפט הורה על הארכת מעצרו בחמישה ימים, למרות ביקורת הסנגורית על התנהלות המשטרה • השופטת הורתה על השגחה מיוחדת בחשש שינסה לפגוע בעצמו
זירת רצח (אילוסטרציה). צילום: גדעון מרקוביץ'

חשד לרצח בבנימין: בן הודה שניסה לקבור את אמו בגינת הבית

האם, בת 73, נמצאה ללא רוח חיים לפנות בוקר • בנה נעצר בחשד למעורבות, שוחרר ונעצר שוב כעבור יומיים כשאיים על אביו בסכין • בית המשפט הורה על הארכת מעצרו בחמישה ימים, למרות ביקורת הסנגורית על התנהלות המשטרה • השופטת הורתה על השגחה מיוחדת בחשש שינסה לפגוע בעצמו

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בית המשפט השלום בפתח תקווה הורה אמש (ראשון) על הארכת מעצרו של יורל ריצ'רדסון, החשוד ברצח אמו שרה בת ה-73 במעלה לבונה ביום חמישי האחרון. החשוד, שמעצרו הוארך בחמישה ימים, הודה ברצח אמו לאחר שנחקר על ידי המשטרה.

לפי דיווחי המשטרה, בשעה שש בבוקר הוזמנה משטרה כאשר שרה הייתה ללא רוח חיים מהשעה שתיים לפנות בוקר. עוד ציינו "החשוד ישן עם אמו והם עישנו ביחד ג'וינט". המשטרה כתבה כי "הוא ראה את אמו ללא רוח חיים וניסה לעשות לה החייאה", אך מאוחר יותר "נצפה עם את חפירה וניסה לקבור אותה בגינה".

ביום חמישי הוא שוחרר בהסכמה לאחר שנחשד כי רצח את אמו. לאחר מכן, החשוד נעצר שוב בשבת כאשר "התקבל דיווח מאביו של החשוד כי הוא מאיים עליו בסכין ומאיים להתאבד". בהמשך, במהלך הבדיקה החשוד אמר לשוטר ששמר עליו כי הוא זה שרצח את אמו. הוא נלקח מיד לחקירה נוספת ושם הודה שוב ברצח.

החקירה בוצעה בלילה שבין שבת לראשון כאשר לדברי המשטרה הוא לא היה מעוניין בסנגור. עו"ד ענת קירשנברג, המייצגת את החשוד, מתחה ביקורת חריפה על התנהלות המשטרה. עו"ד קירשנברג טענה: "אם היו מספרים לי על התנהלות החקירה בתיק הזה לפני 30 שנה הייתי אומרת 'חמור, לא מקצועי'". היא הוסיפה כי החשוד "לא לן את הלילה בין שישי לשבת בבית המעצר וגם לא את הלילה האחרון".

השופטת דניאל בונן קבעה כי "קיימת תשתית ראייתית המבססת חשד סביר הקושר את החשוד לביצוע העבירות המיוחסות לו".

בית המשפט ציין כי החשוד "הודה במעשה ברצח אמו וזאת לאחר שנבדק במרכז הירושלמי לבריאות הנפש לצורך הערכה פסיכיאטרית. בדיקה אשר לא העלתה דופי בכשירותו".

השופטת החליטה על הארכת המעצר למרות הביקורת של הסניגורית: "אני נעתרת לבקשה, גם אם באופן חלקי, ומורה על הארכת מעצרו של החשוד עד ליום 5.6.25".

בית המשפט הוסיף הוראה מיוחדת: "תשומת לב רשויות שב"ס לכך כי קיימת אינדיקציה מסוימת לפיה החשוד ינסה חלילה לפגוע בעצמו ומשום כך יש לדאוג להשגחה מתאימה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...