תקיפה ושוד מתוכנן: כתב אישום יוגש נגד 2 נערים מהצפון

שני צעירים בני 17 נעצרו לאחר שתקפו ושדדו אקדח מתושב קריית שמונה.• האקדח אותר מוסתר בערימת סלעים סמוך לביתו של אחד מהנערים • הפרקליטות צפויה להגיש כתבי אישום חמורים כבר השבוע

אקדח שנגנב במהלך השוד . צילום: דוברות המשטרה

שני נערים בני 17 מהצפון נעצרו לאחר שתקפו ושדדו אקדח מתושב קריית שמונה. האקדח שנגנב נמצא מוסתר סמוך לביתו של אחד מהחשודים. כתב אישום חמור צפוי להיות מוגש נגד השניים בימים הקרובים.

2 נערים בני 17 תקפו וגנבו אקדח מתושב קריית שמונה | דוברות המשטרה

האירוע התרחש לפנות בוקר, ב־18 במאי, התקבל דיווח על תקיפת גבר בעיר. הקורבן סיפר כי לאחר שהותקף, הבחין שאקדחו האישי נגנב. המשטרה הגיעה למקום ופתחה בחקירה.

זמן קצר לאחר מכן, נעצרו שני צעירים החשודים במעשה. בחיפוש בביתו של אחד מהם ובסביבתו, אותר האקדח שנשדד וכן ראיות נוספות – בהן רעלת פנים, אקדח גז מדמיע וכפפות. מחקירת המשטרה עולה כי השניים תכננו את מעשיהם לאחר שידעו שהקורבן מחזיק ברשותו את האקדח ברישיון, ביצעו את התקיפה והשוד ולאחר מכן נמלטו מהזירה תוך שהם מעלימים ראיות ומסתירים את האקדח בתוך ערימת סלעים.

אקדח שנגנב במהלך השוד, צילום: דוברות המשטרה

אתמול (שני), עם סיום שלב החקירה, הוגשה הצהרת תובע לבית משפט השלום בקריית שמונה. הפרקליטות צפויה להגיש ביום חמישי הקרוב כתב אישום חמור נגד השניים בבית המשפט המחוזי בנצרת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר