אל תעשו את הטעות הזו: כך פורץ נכנס לדירה בת"א - וגנב תכשיטים יקרי ערך

גבר בן 40 מירושלים נעצר לאחר שפרץ לדירה ברחוב מאז"ה בתל אביב • הוא נתפס עם רכוש גנוב בשווי עשרות אלפי שקלים • בחקירה התברר שמצא מפתח של הדירה בארון החשמל

פרץ לדירה באמצעות מפתח שמצא בארון החשמל. צילום: דוברות המשטרה

שוטרי הסיור של תחנת לב תל אביב במרחב ירקון הצליחו לעצור חשוד בפריצה לדירה במרכז העיר. החשוד, תושב ירושלים בן 40, נתפס כשברשותו תכשיטים, מחשב נייד וטלפון נייד - רכוש גנוב בשווי כולל של עשרות אלפי שקלים.

מונה בארון חשמל (אילוסטרציה), צילום: יהושע יוסף

האירוע התרחש בשעות הבוקר המוקדמות של יום שלישי, כאשר למוקד המשטרה התקבלה קריאה על חשוד שנצפה יוצא מבניין ברחוב מאז"ה בתל אביב. שוטרים שפעלו בסמוך הגיעו במהירות למקום ואיתרו את החשוד נושא תיק גב, שבחיפוש שנערך בו התגלו הפריטים הגנובים.

מחקירת המשטרה עלה כי החשוד השתמש בשיטה פשוטה: הוא איתר מפתח שהושאר בארון החשמל של הבניין ובאמצעותו פרץ לדירה. צוות החוקרים בשיתוף אנשי הזיהוי הפלילי של מרחב ירקון הצליחו לאתר את הדירה שנפרצה ולקשר בין החשוד לעבירה.

עם סיום החקירה נכלא החשוד ומעצרו הוארך. הבוקר הוגש נגדו כתב אישום בגין "התפרצות לדירה" ו"גניבה", לצד בקשה למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים.

התיק מטופל כעת על ידי מחלקת התביעות של מחוז תל אביב במשטרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר