אדם נהרג בפיצוץ רכב בנס ציונה

המשטרה חוקרת את נסיבות האירוע • הרקע ככל הנראה פלילי על רקע סכסוך מג'ואריש • חובשי מד"א קבעו את מותו של הנהג במקום

פיצוץ רכב ארע בנס ציונה // דוברות המשטרה

אירוע אלים התרחש הערב (רביעי) בנס ציונה, כאשר רכב התפוצץ ברחוב האימהות בעיר. על פי הדיווחים, גבר שישב ברכב נהרג במקום כתוצאה מהפיצוץ. האירוע התרחש בשעה 19:22, ומהמשטרה נמסר כי הרקע לפיצוץ ככל הנראה פלילי, על רקע סכסוך מג'ואריש.

הרוג בפיצוץ רכב בנס ציונה, צילום: דוברות המשטרה

מדוברות מד"א נמסר כי חובשים ופראמדיקים שהגיעו למקום מצאו גבר בתוך הרכב עם חבלה רב-מערכתית וקבעו את מותו. פראמדיק מד"א יהודה בן אברהם, שהגיע לזירה, סיפר: "הגבר ישב בתוך הרכב כשהוא מחוסר הכרה עם חבלות קשות מאוד. ביצענו בדיקות רפואיות אך למרבה הצער הפציעה שלו הייתה קטלנית ונאלצנו לקבוע את מותו".

זהות הגבר שנהרג טרם פורסמה, וכן לא נמסרו פרטים נוספים לגבי נסיבות האירוע. המשטרה פתחה בחקירה ובאיסוף ממצאים בזירה על מנת לאתר את המעורבים באירוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר